Γιοβάνοβιτς: “Προβληματιζόμαστε με τις ήττες, αλλά είμαστε καλή ομάδα και θα αντιδράσουμε”

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξέφρασε τον προβληματισμό του στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Αστέρα, ωστόσο θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα και θα αντιδράσει σε επίπεδο αποτελεσμάτων και αγωνιστικής εικόνας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη NOVA: Για το ματς: Νωρίς άλλαξαν οι ισορροπίες του ματς. Ήταν δύσκολο παιχνίδι και έγινε πιο δύσκολο μετά την αποβολή του Κουρμπέλη. Δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστούμε. Δεν κινδυνεύαμε αλλά δεν μπορούσαμε να το ελέγξουμε όπως θα μπορούσε με έντεκα παίκτες.

Δεν αξίζαμε να χάσουμε από τη μοναδική επίθεση του Αστέρα δεχθήκαμε γκολ, ενώ μπορούσαμε να βρούμε γκολ σε κάποιες τελικές προσπάθειές μας“.

Για τις τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς: Προβληματιζόμαστε. Ήμασταν η πρώτη ομάδα για μεγάλο διάστημα. Όταν δέχεσαι τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια, προβληματίζεσαι. Υπάρχουν πολλά ματς μέχρι το τέλος. Είμαστε καλή ομάδα και θα αντιδράσουμε ως προς το παιχνίδι μας και τα αποτελέσματα“.

Για το αν θεωρεί φυσιολογική την κοιλιά του Παναθηναϊκού: Δεν μπορώ να το πω ότι είναι φυσιολογική, αλλά είναι μία κακή περίοδος αγωνιστικά και βάσει αποτελεσμάτων“.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ