Γαλλικά ΜΜΕ: “Συμφωνία Ολυμπιακού με Γκραντέλ”

Η Τουλούζ θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στην Ligue 2, όμως μέλος της γαλλικής ομάδας δεν πρόκειται να είναι ο Μαξ-Αλέν Γκραντέλ. Συγκεκριμένα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής από την Ακτή Ελεφαντοστού έχει συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο στην Τουλούζ, αλλά πλέον έγινε και επισήμως γνωστό ότι δεν θα μείνει, όπως ενημέρωσε και ο τεχνικός διευθυντής της Τουλούζ, Νταμιέν Κομολί.

Ο Γκραντέλ αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού και όπως αναφέρει η γαλλική ιστοσελίδα Onze οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται κοντά στην απόκτησή του. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι υπάρχει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και την ομάδα του Πειραιά, ενώ οι απολαβές του θα ανέρχονται στο 1.000.000 ευρώ.

Γεννημένος στο Αμπιτζάν, στις 30 Νοεμβρίου 1987, με ύψος 1,75, μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές της επίθεσης, υπό προϋποθέσεις και στην κορυφή. Έχει κάνει 75 συμμετοχές και 12 γκολ με την εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού, 187 συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία της Γαλλίας (Ligue 1), 25 στην Premier League και 45 στην Championship.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ