Φαν Βερτ: “Νιώθουμε ότι χάσαμε δύο βαθμούς”

Ο Τομ Φαν Βερτ σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV αμέσως μετά την ισοπαλία του ντέρμπι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ανέφερε ότι το αίσθημα που του αφήνει το ματς είναι ότι η ΑΕΚ άφησε δύο βαθμούς, λόγω των ευκαιριών που έχασε. Παράλληλα δήλωσε ότι το κλίμα στα Σπάτα είναι εξαιρετικό και τα διαδοχικά θετικά αποτελέσματα έδωσαν θετική ενέργεια στην Ένωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φαν Βερτ στην COSMOTE TV: Για το ματς: “Πιστεύω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Είχαμε τις ευκαιρίες, τις καλύτερες ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι στα τελειώματα. Νιώθουμε ότι χάσαμε δύο βαθμούς. Ο αντίπαλος είχε μια – δυο ευκαιρίες για γκολ“.

Για την πίεση ψηλά και ποιο ήταν το σχέδιο: “Πριν από το παιχνίδι μιλήσαμε γι’ αυτό. Είχαμε πει ότι σε κάποια σημεία θα ασκήσουμε φουλ πίεση. Έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι δείξαμε ότι μπορούσαμε να πιέσουμε περισσότερο. Σήμερα το κάναμε περισσότερο από τα άλλα ματς“.

Για το κλίμα που συνάντησε στην ομάδα: “Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές η ατμόσφαιρα των αποδυτηρίων είναι καταπληκτική. Οι συνεχείς νίκες δίνουν καλή ενέργεια. Έζησα την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας και τη θετική ενέργεια. Θα ήθελα να προσφέρω περισσότερα“.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ