Η European Super League διαλύθηκε και ο Ανιέλι εξηγούσε γιατί θα πετύχει

Μπορεί αργά το βράδυ η European Super League να ανακοίνωσε ότι παγώνει προς το παρόν τα σχέδια της και θα προχωρήσει σε αναμόρφωση τους μετά την αποχώρηση των αγγλικών ομάδων, ωστόσο νωρίτερα ο Αντρέα Ανιέλι είχε δώσει δύο συνεντεύξεις σε κορυφαία ιταλικά Μέσα.

Σε αυτές εξέφραζε τη σιγουριά του πως το πρότζεκτ θα προχωρήσει, όμως έριχνε γέφυρες προς την FIFA και την UEFA ξεκαθαρίζοντας ότι είναι θετικός σε διάλογο μαζί τους.

Η European Super League διαλύθηκε και ο Ανιέλι εξηγούσε γιατί θα πετύχει

Στο πρωτοσέλιδο της “Corriere Dello Sport” είχε τις εξελίξεις επικεντρώνοντας στις αγγλικές ομάδες που αποχώρησαν μισή πρώτη σελίδα της και στο υπόλοιπο φιλοξενούνταν η μεγάλη συνέντευξη του Αντρέα Ανιέλι.

Μεταξύ άλλων σε αυτή ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους δηλώνει πως “Είμαστε αναγκασμένοι να αλλάξουμε” και αναφέρεται στους λόγους που οδήγησαν στην European Super League.

Στην άλλη συνέντευξη που παραχώρησε στην “Republica” είναι πιο… μαλακός στις εκφράσεις του. Από την μία πέταξε τα πυρά του στην FIFA και την UEFA, αλλά από την άλλη ζητούσε να γίνει ένας διάλογος.

“Η FIFA και η UEFA δεν μας βοήθησαν στα δύσκολα. Χρησιμοποιούσαν τους παίκτες μας και δεν μας έδιναν τίποτα” είπε αρχικά και στη συνέχεια δήλωσε: “Είμαι ανοικτός σε έναν διάλογο μαζί τους”.

Βέβαια, ενδεικτικά της σιγουριάς που είχε όταν μιλούσε για την European Super League ήταν τα λόγια του όταν ρωτήθηκε για το εγχείρημα. “Υπάρχουν δεσμοί αίματος μεταξύ των δώδεκα ομάδων. Είναι σίγουρο ότι θα πετύχει το εγχείρημα. Πρέπει να προχωρήσουμε” ανέφερε στην Republica.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ