Εθνική Ελπίδων: Κομπλέ για το φιλικό της Παρασκευής με την Ουγγαρία

Η Εθνική Ελπίδων ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του φιλικού αγώνα της Παρασκευής (24/3) με αντίπαλο την Ουγγαρία με μια προπόνηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και θα μπορέσει στο ματς με τους Ούγγρους στη Ριζούπολη να δει όσους περισσότερους παίκτες μπορεί ενόψει και του αγώνα με τη Λευκορωσία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2025.

Όλοι όσοι κλήθηκαν είναι στη διάθεση του και θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αν έχουν την ευκαιρία.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει:

Με μεσημεριανή προπόνηση στο Στάδιο Νέας Σμύρνης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την αντίστοιχη της Ουγγαρίας στο “Γεώργιος Καμάρας”, (24/03/2023, 17:00), η οποία θα μεταδοθεί σε Live Streaming από το epo.gr και το YouTube κανάλι των Εθνικών Ομάδων.

Όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για το παιχνίδι με τους “Μαγυάρους”,το οποίο θα αποτελέσει ένα δυνατό τεστ ενόψει της πρεμιέρας της Εθνικής στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2025, με αντίπαλο τη Λευκορωσία στις 28/03/2023, 17:00 στο “Απόστολος Νικολαΐδης” (Live Streaming από το epo.gr και το YouTube κανάλι των Εθνικών Ομάδων)”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ