Η ΕΠΟ αποφάσισε τον ορισμό ξανά των αγώνων Ζακύνθου και Καβάλας της 1ης αγωνιστικής

Το μπάχαλο με τη φετινή Super League 2 με τη μπάλα να παίζεται και εκτός αγωνιστικών χώρων αλλά και στις δικαστικές αίθουσες συνεχίστηκε. Αυτή τη φορά η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ πήρε την απόφαση για τον ορισμό ξανά των αγώνων Καλλιθέα – Ζάκυνθος και Απόλλων Πόντου – Καβάλα.

Τα δύο παιχνίδια στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής δεν είχαν γίνει καθώς Ζάκυνθος και Καβάλα δεν είχαν κατέβει στις δύο αναμετρήσεις από τη στιγμή που λίγες μέρες νωρίτερα είχαν μάθει πως θα πάρουν μέρος στη Super League 2 και δεν είχαν κάνει την απαραίτητη προετοιμασία.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

Η Επιτροπή Εφέσων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Διατάσσει τον επανορισμό του αγώνα μεταξύ της γηπεδούχου ομάδας Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΑΕ και της φιλοξενούμενης ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1961 ΠΑΕ, που δεν τελέστηκε χωρίς την ευθύνη των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων, σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 2 α’ του ΚΑΠ της ΕΠΟ.

Διατάσσει τον επανορισμό του αγώνα μεταξύ της γηπεδούχου ομάδας ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ και της φιλοξενούμενης ΠΑΕ Α.Ο ΚΑΒΑΛΑ 1965, που δεν τελέστηκε χωρίς την ευθύνη και των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων, σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 2 α’ του ΚΑΠ της ΕΠΟ”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ