Εμπαπέ: “Πάνω από όλους η Παρί, υπήρχε πριν από μένα και θα υπάρχει και μετά από μένα”

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έφτασε στο σημείο να είναι μετέωρος και να ακροβατεί μεταξύ Παρί και Ρέαλ, ωστόσο εκείνη που κέρδισε τη σκληρή και αδυσώπητη μάχη για να τον έχει δικό της είναι αυτή του Παρισιού που κατάφερε να τον δελεάσει και να υπογράψει μαζί του την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2015.

Έκτοτε πολλά γράφτηκαν για τις “παραχωρήσεις” που δέχτηκε να κάνει η γαλλική ομάδα για να κρατήσει τον Εμπαπέ, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει όμως πρόσφατα πως δεν θα έχει λόγο στις αποφάσεις της διοίκησης, όπως γράφτηκε κατά κόρον, και να τονίζει με σημερινές του δηλώσεις πως η Παρί σημαίνει πολλά για αυτόν.

“Η Παρί είναι σημαντική για μένα. Ίσως να μην είχα αρκετό χρόνο για να είμαι αρκετά ρομαντικός με τους φιλάθλους. Αυτό που με ένοιαζε πρωτίστως ήταν να έχω καλή απόδοση, αλλά αυτός ο σύλλογος σημαίνει πολλά για μένα, το ξέρουν όλοι αυτό.

Απλά συμμετέχω σε ένα πρότζεκτ, δεν είμαι εγώ η βάση του. Με όλες τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν, σπουδαία πράγματα είναι μπροστά μας και θέλω να αφήσω το σημάδι μου”, τόνισε ο 23χρονος σούπερ σταρ με δηλώσεις του στο “BFM TV”, και πρόσθεσε με νόημα:

“Ο σύλλογος έρχεται πρώτος. Δεν πρόκειται για ένα δικό μου πλάνο. Υπήρχε Παρί πριν από μένα και θα υπάρχει μετά από μένα, εγώ απλά θέλω να προσθέσω ένα λιθαράκι στο οικοδόμημά της”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ