Εμμανουηλίδης: “Θα επιστρέψω καλύτερος και πιο δυνατός”

Την πόρτα του χειρουργείου, στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Μπολόνια, πέρασε ο Δημήτρης Εμαννουηλίδης για να προχωρήσει σε επέμβαση αποκατάστασης της ζημιάς που υπέστη στους χιαστούς του δεξιού του γονάτου σε μια προπόνηση της Βέιλε κατά την προετοιμασία της στην Τουρκία.

Ο διεθνής επιθετικός λίγη ώρα μετά την επέμβαση και αφού όλα πήγαν καλά ανέβασε μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο instagram μέσα από το νοσοκομείο μαζί με τη σύντροφο του και έγραψε:

“Όπως έχω πει έχω δώσει μεγαλύτερες μάχες στη ζωή μου! Όλα πήγαν τέλεια και τώρα έτοιμος να επιστρέψω καλύτερος και ακόμα πιο δυνατός! Θέλω να ευχαριστήσω τον Prof. Stefano Zaffagnini και όλους τους συνεργάτες του που όλα κύλησαν τέλεια”.

Τις επόμενες μέρες και αφού πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο στην Ιταλία όπου έγινε η επέμβαση θα έρθει στην Ελλάδα για κάποιες μέρες προκειμένου να αναρρώσει και εν συνεχεία θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της αποκατάστασης του και πάλι στη χώρα μας πριν επιστρέψει στη Δανία. Όλα βέβαια πάντα σε συνεννόηση και με τους ανθρώπους της Βέιλε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ