Έκτακτη συνάντηση Μπαλτάκου – Ινφαντίνο, πρόσω ολοταχώς για διοικούσα επιτροπή στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο με όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες και ακολούθησαν τον χαρτοπόλεμο ανάμεσα στον πρόεδρο της Super League, τον αντίστοιχο της ΕΠΟ και τις ομάδες είναι ραγδαίες.

Αποτέλεσμα αυτού, την Τετάρτη (22/3) να υπάρξει έκτακτο ταξίδι και συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκου, με τον ισχυρό άνδρα της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Όλοι αντιλαμβάνονται πως έχει σημάνει ώρα μηδέν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ το κλίμα είναι βαρύ μετά τις ανακοινώσεις των ομάδων. Όλα αυτά σε ένα πρωτάθλημα που έχει μπει στην τελική του ευθεία με τέσσερις ομάδες να μάχονται εντός γηπέδων για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο Παρίσι και ανάμεσα στα όσα συζήτησαν, είναι πως δεν αποκλείεται να υπάρξει παρέμβαση από τη FIFA και την UEFA το επόμενο διάστημα, ακόμα και με τον ορισμό διοικούσας επιτροπής ώστε να μπει ένα τέλος στα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θυμίζουμε πως στο παρελθόν FIFA/UEFA είχαν παρέμβει, ορίζοντας διοικούσα επιτροπή. Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει και τώρα αν συνεχιστούν τα ίδια προβλήματα. Ο ορισμός διοικούσας επιτροπής βέβαια δεν σημαίνει πως αυτόματα ο Παναγιώτης Μπαλτάκος θα αποτελέσει παρελθόν από την ΕΠΟ, καθώς μπορούν οι δύο ομοσπονδίες να ορίσουν τον ίδιο ως πρόεδρο και απλά να υπάρχουν κάποιοι συνεργάτες ή επιτηρητές. Όλα τα ενδεχόμενα είναι φυσικά ανοικτά και το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θα συμβεί.

Από εκεί και πέρα, στη συνάντηση των Μπαλτάκου – Ινφαντίνο μεταξύ άλλων είναι πιθανόν να έγινε συζήτηση και για το Μουντιάλ του 2030 και την πιθανή υποψηφιότητα της Ελλάδας μαζί με τη Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο όπως και για τα προβλήματα που υπάρχουν αναφορικά με τους διαιτητές αλλά και τη δεύτερη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ