Έκλεισαν δύο παιδιατρικά τμήματα νοσοκομείου λόγω Μπελενένσες

Νοσοκομείο κοντά στη Λισσαβώνα ανακοίνωσε ότι έκλεισε προσωρινά δύο από τα παιδιατρικά του τμήματα, αφού ένας εργαζόμενος υγείας, ο οποίος αποτελεί και γιατρό της Μπελενένσες, βρέθηκε θετικός στη μετάλλαξη “Όμικρον” του κορονοϊού.

Το νοσοκομείο Garcia de Orta στην Αλμάντα, δήλωσε ότι τα τμήματα επειγόντων περιστατικών παιδιατρικών και εξωτερικών ιατρείων θα παραμείνουν κλειστά από τις 10 μ.μ. την Τρίτη και για περίοδο 14 ημερών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε ανακοίνωσή του, το νοσοκομείο ανέφερε ότι όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή με τον γιατρό (συνολικά ήταν 28 άτομα), βρίσκονται σε καραντίνα και παρακολουθούνται για τα συμπτώματά τους.

Οι πορτογαλικές υγειονομικές αρχές εντόπισαν την Δευτέρα 13 κρούσματα της μετάλλαξης” Όμικρον”, όλα σε παίκτες και προσωπικό της Μπελενένσες, με πρώτο φορέα του ιο, ποδοσφαιριστή της που επέστρεψε πρόσφατα από τη Νότια Αφρική.

S24 Bet – Το Στοίχημα επιστρέφει στο

Το απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ