Χάλαντ: “Ο Λεβαντόβσκι ήταν ο κορυφαίος το 2021, μετά οι Μέσι και Μπενζεμά”

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι είναι ένας παίκτης κόσμημα για το γερμανικό αλλά και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τα σπουδαία κατορθώματά του την περασμένη δεκαετία με τις Ντόρτμουντ και Μπάγερν και η εκτίναξή του ήταν τόσο μεγάλη που έφτασε να αμφισβητεί την πρωτιά των Μέσι και Ρονάλντο τα τελευταία χρόνια.

Δεν ήταν τυχαίο άλλωστε που στα βραβεία της FIFA για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του 2021 κέρδισε τους Μέσι και Σαλάχ που ήταν οι άλλοι δύο παίκτες στην τελική τριάδα ενώ η ύψιστη αναγνώριση για αυτόν έρχεται μέσα από τα κολακευτικά λόγια των συναδέλφων του.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Έρλινγκ Χάλαντ, που μάχεται ως παίκτης της Ντόρτμουντ την Μπάγερν εδώ και δύο χρόνια, με τον Νορβηγό να ερωτάται για το πού θα έδινε εκείνος το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή το 2021 σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN και να ξεχωρίζει τον “Λέβα”.

“Ο Λεβαντόβσκι ήταν σίγουρα το Νο 1 τη χρονιά που πέρασε, οι Μπενζεμά και Μέσι μαζί στην 2η θέση. Ο Μπενζεμά ήταν εκπληκτικός αλλά εξίσου εξαιρετικός ήταν και ο Μέσι”, είπε ο Χάλαντ, που έχει και αυτός όλο το μέλλον μπροστά του, όντας 21 ετών, για καταπλήξει όλη την Ευρώπη, με ομάδες κολοσσούς να σφάζονται ήδη στα πόδια του για το ποιος θα αποκτήσει τις υπηρεσίες του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ