Ατρόμητος: Σύσκεψη τη Δευτέρα (7/6) για προετοιμασία στο εξωτερικό

Ο Ατρόμητος ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν της Super League Interwetten. Οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν πως τη Δευτέρα (7/6) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για να αποφασιστεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας του εξωτερικού.

Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ αναμένεται να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο εξωτερικό. Μάλιστα, εκτός απροόπτου ο Ατρόμητος θα ταξιδέψει στην Ισπανία το δεύτερο μισό του Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου

“Στο πλαίσιο των νέων του καθηκόντων ως συντονιστής ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας, ο Χαβιέ Ούμπιδες έπειτα από προσεκτική μελέτη και συγκέντρωση των απαραίτητων πληροφοριών, ταξίδεψε στο εξωτερικό προκειμένου να διαμορφώσει ο ίδιος άποψη για υποψήφια προπονητικά κέντρα στα οποία θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το φετινό βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Πρόθεση του Ατρόμητου, σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή και λόγω των συνεπειών από τον COVID-19, είναι να παρέχει στον νέο προπονητή της ομάδας, Άνχελ Λόπεθ και στο τεχνικό του επιτελείο τις αρτιότερες επαγγελματικές συνθήκες, σε ένα καλοκαίρι που είναι γενική παραδοχή είναι ότι θα αλλάξουν πολλά πρόσωπα στο ρόστερ.

Από τα προπονητικά κέντρα που εξετάζονται, ο Ατρόμητος έχει καταλήξει ότι το φετινό βασικό στάδιο της προετοιμασίας του θα πραγματοποιηθεί σε μία εκ των Ισπανία, Ολλανδία ή Πολωνία, με την οριστική απόφαση να αναμένεται τη Δευτέρα, έπειτα από σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο, τον συντονιστή ποδοσφαιρικού τμήματος, Χαβιέ Ούμπιδες και μέσω Zoom, με τον προπονητή της ομάδας μας, Άνχελ Λόπεθ, που βρίσκεται στην πατρίδα του.

Σημειώνεται ότι ο Ατρόμητος είχε εξασφαλίσει για παν ενδεχόμενο την παρουσία για προετοιμασία στα Χάνια Πηλίου, που είχε βρεθεί και προηγούμενα καλοκαίρια, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος, ωστόσο έπειτα από συζητήσεις, προκρίθηκε η λύση του εξωτερικού, αφού πρόθεση είναι να οριστούν φιλικά με πολύ δυνατούς αντιπάλους, κάτι που δεν ήταν δυνατόν σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, ειδικότερα στην εποχή του κορονοϊού.

Ως προς το τελευταίο σκέλος, ο Ατρόμητος μέσα στις επόμενες μέρες και ανάλογα με το μέρος που θα επιλεχθεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, θα ανακοινώσει και τις φιλικές του αναμετρήσεις, έχοντας ως στόχο να δώσει απαιτητικά ματς που θα βοηθήσουν τον Άνχελ Λόπεθ στο όσο πιο δυνατό γρήγορο «δέσιμο» του νέου ρόστερ της ομάδας. Σημειώνεται ότι έχει ήδη γίνει η κατάλληλη προεργασία για το σκέλος των φιλικών για όλους τους πιθανούς προορισμούς που εξετάζονται.”

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ