Ατρόμητος: Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας έχουν δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων για το ματς με τον Ολυμπιακό

Την Κυριακή (22/1, 20:30) ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι για την 19η αγωνιστική της Super League. Οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν πως δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

“Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό (22/1, 20:30) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Ειδικά για τον συγκεκριμένο αγώνα τονίζεται ότι δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, με τον κάθε κάτοχο να μπορεί να αγοράσει έως και δύο εισιτήρια για την εν λόγω αναμέτρηση.

Το ωράριο λειτουργίας και τα σημεία προπώλησης:

Σάββατο 21/1: 10:00-15:00, από τη Διαχείριση Εισιτηρίων στη θύρα 2

Κυριακή 22/1: 11:00 έως και την έναρξη του αγώνα από τη Διαχείριση Εισιτηρίων και από τις 18:30 από το εκδοτήριο της θύρας 4.

Οι τιμές εισιτηρίων του αγώνα με τον Ολυμπιακό:

ΘΥΡΑ 2: 15€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ

ΘΥΡΑ 3: 30€

ΘΥΡΑ 4: 15€, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ

ΘΥΡΑ 7: 10€, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ

*Η ΠΑΕ Ατρόμητος για την αποφυγή συγχρωτισμού έξω από τις θύρες του γηπέδου, συνιστά στους φιλάθλους της ομάδας μας την όσο δυνατόν έγκαιρη προσέλευση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και την αγορά των εισιτηρίων τους. Για αυτόν τον λόγο, οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους κατά τη διάρκεια της εισόδου τους”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ