Ατλέτικο: Ο Σιμεόνε ανανεώνει και θέλει δώρο τον Λαουτάρο Μαρτίνες

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ετοιμάζεται να μπει με εντυπωσιακό τρόπο στη δεύτερη δεκαετία της προπονητικής παρουσίας του στην Ατλέτικο. Σύμφωνα με σημερινή αποκάλυψη της “As” η διοίκηση της πρωταθλήτριας Ισπανίας ήρθε σε συμφωνία με τον “Τσόλο” για να επεκτείνει για άλλα δύο χρόνια τη συνεργασία του μαζί του, κάτι που σημαίνει πως θα παραμείνει στο “Γουάντα Μετροπολιτάνο” μέχρι το καλοκαίρι του 2024 (το υπάρχον λήγει το 2022).

Η ανακοίνωση του deal μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται μέσα στις προσεχείς ημέρες, με το εν λόγω μέσο να αναφέρει μάλιστα πως οι άνθρωποι των ροχιμπλάνκος θα προσπαθήσουν να ικανοποιήσουν και μία επιθυμία του προπονητή ώστε να του δείξουν έμπρακτα πως έχει την απόλυτη στήριξή τους.

Αυτή έχει να κάνει με μία μεταγραφική εισήγηση του Αργεντινού, με τον Σιμεόνε να έχει ζητήσει την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες, με τους ροχιμπλάνκος να είναι έτοιμοι να κάνουν την προσπάθειά τους παρά το γεγονός πως το έργο τους θα είναι δύσκολο, από τη στιγμή που η Ίντερ δεν πρόκειται να δεχτεί ποσό χαμηλότερο των 70 εκατομμυρίων ευρώ για τον επιθετικό της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ