Αστέρας: Νέα συμβόλαια για Αντζουλά, Χριστόπουλο

Διπλή ανανέωση στον Αστέρα με χρονικό ορίζοντα το 2024. Συγκεκριμένα οι δύο νεαροί και ταλαντούχοι κεντρικοί αμυντικοί, Γιώργος Αντζουλάς και Γιάννης Χριστόπουλος έβαλαν την υπογραφή τους σε νέο συμβόλαιο για τρία χρόνια ακόμη.

Ο μεν Αντζουλάς ο οποίος είναι γεννημένος στις 4 Φεβρουαρίου 2000 επέστρεψε από το δανεισμό του στη Κοζέντσα και αναμένεται να είναι εκ των βασικών επιλογών του Ράσταβατς ενώ και ο Γιάννης Χριστόπουλος γεννημένος στις 22 Ιουλίου 2000 θα διεκδικήσει θέση στην άμυνα των Αρκάδων.

Η σχετική ανακοίνωση του Αστέρα αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Γιώργο Αντζουλά και Γιάννη Χριστόπουλο. Το νέο συμβόλαιο των δύο ποδοσφαιριστών έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2024.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΖΟΥΛΑΣ

“Ευχαριστώ πάρα πολύ την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να την ανταποδώσω, με την ευχή να είμαστε υγιείς και να πετύχουμε τους στόχους μας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η ομάδα μου μού έδειξε την εμπιστοσύνη της και μού προσέφερε έντα τέτοιο συμβόλαιο. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας και υπόσχομαι ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για τον ΑΣΤΕΡΑ τα επόμενα τρια χρόνια, ποιος ξέρει ίσως και για περισσότερα. Θα δουλέψω πολύ για να αποδείξω τι αξίζω και για να δικαιώσω αυτή την εμπιστοσύνη. Καλή σεζόν στην ομάδα μου”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ