Άρης: Άσχημα νέα με Ρουπ, εκτός για 3-4 εβδομάδες

Ο Λούκας Ρουπ ταξίδεψε τις προηγούμενες ημέρες στη Γερμανία, για να επισκεφθεί τον γιατρό του για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και τα νέα δεν ήταν ευχάριστα.

Συγκεκριμένα ο γιατρός συνέστησε στον 32χρονο Γερμανό μέσο του Άρη να μείνει εκτός για τρεις με τέσσερις εβδομάδες, καθώς υπάρχει κίνδυνος υποτροπής. Υπενθυμίζεται ότι η αρχική εκτίμηση ήταν ότι υπέστη θλάση.

Aναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης: Τα νέα για τον Λούκας Ρουπ, δυστυχώς, δεν είναι ευχάριστα. Ο 32χρονος μέσος, που βρίσκεται στη Γερμανία και εξετάστηκε από τον προσωπικό του γιατρό, ο τελευταίος του συνέστησε, μετά από συνεννόηση και με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας, να μείνει εκτός για τρεις με τέσσερις εβδομάδες ακόμη, καθώς υπάρχει κίνδυνος υποτροπής, εξαιτίας του ιστορικού που έχει με τον τραυματισμό του“.

Από εκεί και πέρα, οι διεθνείς Λουίς Πάλμα, Νικολάς Ενκουλού και Μπράντλεϊ Μαζικού συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση, ενώ απόψε αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ