Αραούχο: “Όσο είμαι αρχηγός στην ΑΕΚ, όποτε παίζουμε με τον Άρη θα φοράω το περιβραχιόνιο με το «Α» για τον Άλκη”

Ο Σέρχιο Αραούχο σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς αναφέρθηκε στο περιβραχιόνιο με το γράμμα “Α”, το οποίο φόρεσε για ένα ακόμα παιχνίδι. Ο αρχηγός της ΑΕΚ τόνισε ότι κάθε φορά που θα είναι αρχηγός και θα παίζει η Ένωση με τον Άρη θα έχει αυτό το περιβραχιόνιο για να τιμάει τον Άλκη Καμπανό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρχιο Αραούχο αμέσως μετά το ματς: Για το πώς νιώθει μετά τη νίκη που πέτυχε η ΑΕΚ: Νιώθω πολύ τυχερός γιατί από μικρός έχω μάθει να προσπαθώ και να θέλω να κερδίζω. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη κι ελπίζω να έρθουν και τα γκολ“.

Για τον αλτρουισμό του και την αποδοχή από τον κόσμο: “Εγώ παίζω για να κερδίσω. Αν ήμουν σε πιο πλεονεκτική θέση θα την τελείωνα εγώ τη φάση, είδα 2-3 φορές ότι ερχόταν συμπαίκτης μου και για να είμαι σίγουρος του έδωσα και είμαι χαρούμενος που σκόραρε“.

Για το αν μπορεί να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας η ΑΕΚ: “Μπορούν να συμβούν τα πάντα. Σήμερα ονειρευόμαστε ότι είμαστε πρώτοι, αν αύριο δεν είμαστε πρώτοι ξέρουμε τι να κάνουμε την επόμενη εβδομάδα“.

Για το γράμμα “Α” στο περιβραχιόνιο: “Είναι για να δείξουμε τον σεβασμό μας στον Άρη και την οικογένεια του Άλκη. Όσο είμαι αρχηγός στην ΑΕΚ, όποτε παίζουμε με τον Άρη θα φοράω αυτό το περιβραχιόνιο“.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ