Απίστευτο ξέσπασμα Λουτσέσκου στη NOVA: “Δεν αρκεί ένα κλεμμένο πρωτάθλημα; Αφήστε μας να παίξουμε, φτάνει πια”

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 3-2 τον Λεβαδειακό στην Τούμπα, ανέβηκε στην τρίτη θέση αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τα έβαλε και πάλι με τη διαιτησία και της ομάδες της Αθήνας.

Ο Ρουμάνος είχε παράπονα για το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος του ΠΑΟΚ, έκανε παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις υπέρ των υπόλοιπων ομάδων και εις βάρος της δικής του ενώ σημείωσε πάλι πως έχουν κλέψει ένα πρωτάθλημα από την ομάδα του και ένα Κύπελλο.

Ο Λουτσέσκου μάλιστα αφού είπε όσα ήθελε να πει αποχώρησε και δεν δέχτηκε άλλη ερώτηση από τον δημοσιογράφο της “NOVA”.

“Είχαμε καθαρό μυαλό, γι αυτό τον λόγο κερδίσαμε και απέναντι στον διαιτητή. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, βάλαμε γκολ, αλλά είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς όταν ο διαιτητής παίρνει αποφάσεις κατά μας. Είναι απίστευτε. Πείτε μου ένα παιχνίδι που δίνεται τέτοιο πέναλτι κατά των ομάδων της Αθήνας.

Πείτε μου ένα ματς που ο VAR καλεί τον διαιτητή για να διορθώσει την απόφαση και αυτός επιστρέφει στο γήπεδο με την ίδια. Είναι λογικό να χάναμε το μυαλό μας. Σταματήστε το αυτό, είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βοηθούν τις ομάδες της Αθήνας με κάθε απόφαση. Κόκκινες κάρτες, πέναλτι νικητήρια. Για εμάς δεν δίνονται κόκκινες κάρτες, οι οποίες θα έπρεπε να δοθούν. Δεν υπάρχουν τέτοια πέναλτι. Πρέπει να σταματήσουμε, πάμε να παίξουμε σωστά το πρωτάθλημα.

Δεν αρκεί ένα κλεμμένο πρωτάθλημα, ένα κλεμμένο Κύπελλο. Είπαμε ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα. Αφήστε μας να παίξουμε. Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα του πλανήτη, αλλά θέλουμε διαφορετική μεταχείριση”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ