Απάντηση Γκασπερίνι σε Γκόμεζ: “Εκείνος μου επιτέθηκε όχι εγώ, από την Αταλάντα έφυγε γιατί ήταν ασεβής”

Έξι μήνες μετά την αποχώρησή του από την Αταλάντα με προορισμό τη Σεβίλλη, ο Πάπου Γκόμεζ αποκάλυψε σε συνέντευξη πως ο πρώην προπονητής του στον ιταλικό σύλλογο προσπάθησε να του επιτεθεί σωματικά.

Σύμφωνα με τον 33χρονο φορ, οι δύο άντρες ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση αφού δεν υπάκουσε τις οδηγίες του Ιταλού κόουτς, με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει τον έλεγχο και να βρεθεί πολύ κοντά στο να του επιτεθεί.

Ωστόσο, η ιστορία που ανέφερε ο Γκασπερίνι διαφέρει. Ο τεχνικός της Αταλάντα μίλησε στη “Gazzetta dello Sport” για τις κατηγορίες του Γκόμεζ, τονίζοντας πως συνέβη το αντίθετο. Για την ακρίβεια, υποστήριξε πως ο Αργεντινός διεθνής ήταν εκείνος που του επιτέθηκε, ενώ τον κατηγόρησε και για άσχημη συμπεριφορά προς τους πρώην συμπαίκτες του.

“Η συμπεριφορά και η στάση του Γκόμεζ, εντός και εκτός γηπέδου ήταν απαράδεκτη για τον προπονητή και τους συμπαίκτες του.

Η επίθεση προήλθε από αυτόν, όχι από εμένα, αλλά ο πραγματικός λόγος που έφυγε από το Μπέργκαμο είναι επειδή ήταν ασεβής προς τους ιδιοκτήτες του συλλόγου.

Ελπίζω ότι ο Γκόμεζ θα συνεχίσει να συζητιέται για τις εμφανίσεις του, όπως έκανε στην Αταλάντα”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ