Ανάκογλου: “Ευχαριστώ τον κόσμο για το χειροκρότημα, έδειξε ότι θυμάται όσα έκανα στην ΑΕΚ”

Ο Δημήτρης Ανάκογλου αγωνίστηκε στην OPAP Arena ως αντίπαλος με τη φανέλα του Πανσερραϊκού, όμως οι φίλοι της ΑΕΚ δεν τον ξέχασαν και όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον χειροκρότησαν, κάτι που τον άφησε χαρούμενο και τους ευχαρίστησε γι’ αυτό. Παράλληλα τόνισε ότι ο στόχος της ομάδας των Σερρών είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ανάκογλου στην COSMOTE TV: Για το χειροκρότημα του κόσμου στην αλλαγή του και την ΑΕΚ: Ευχαριστώ τον κόσμο. Μου έδειξε ότι θυμάται ό,τι έκανα τα χρόνια στην ομάδα. Έχω μόνο καλές αναμνήσεις. Ήταν τεράστια η εμπειρία μου από το πέρασμά μου από την ΑΕΚ και από αυτό το γήπεδο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Να ζήσει ο κόσμος μεγάλες επιτυχίες σε αυτό το σπίτι γιατί το αξίζει“.

Για το ματς και τον Πανσερραϊκό: “Ξέραμε ότι ο βαθμός δυσκολίας είναι τεράστιος. Εκτός από το μέγεθός της η ΑΕΚ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα, ειδικά μέσα στο γήπεδό της. Θέλαμε να απολαύσουμε αυτό το παιχνίδι. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, για να έρθουμε του χρόνου ξανά σε αυτό το γήπεδο“.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ