Αλγερία – Σιέρα Λεόνε 0-0: Κυριάρχησε αλλά δεν σκόραρε η παρέα του Μαχρέζ

Η Αλγερία ήταν η απόλυτη κυρίαρχος κόντρα στη Σιέρα Λεόνε για την 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, όμως απέτυχε να σκοράρει και έμεινε στο 0-0 στο “Όμνισπορτ” της Ντουάλα.

Η ομάδα του Τζαμέλ Μπελμαντί παρατάχθηκε με πολλά επιθετικά όπλα στην ενδεκάδα (Σοφιάν Φεγκουλί, Ισλάμ Σλιμανί, Γιασίν Μπραχιμί και φυσικά Ριγιάντ Μαχρέζ) με στόχο να κυνηγήσει το γκολ, όμως τα βρήκε σκούρα απέναντι σε μια καλά στημένη αμυντικά ομάδα.

Ο τεχνικός των Αλγερινών έκανε ορισμένες αλλαγές στο 2ο ημίχρονο, προσπαθώντας να ανακατέψει την τράπουλα, όμως δεν βρήκε το γκολ, έστω κι αν η ομάδα του είχε πάνω από 60% κατοχή μπάλας και 19 τελικές, εκ των οποίων οι 8 στην εστία.

Η ισοπαλία ουσιαστικά συνιστά απώλεια για την Αλγερία, η οποία περιμένει να δει το αποτέλεσμα της Ακτής Ελεφαντοστού με την Ισημερινή Γουινέα στο άλλο παιχνίδι του ομίλου.

ΑΛΓΕΡΙΑ: Εμπολί, Ατάλ, Μαντί, Μπεντράν (46′ Μπενλαμρί), Μπενσεμπαϊνί, Μπελκεμπλά (84′ Μπενραχμά), Μαχρέζ, Φεγκουλί (64′ Μπουλαγιά), Μπραχιμί (65′ Μπεντεμπκά), Μπελαϊλί, Σλιμανί (65′ Μπουνετζά)

ΣΙΕΡΑ ΛΕΟΝΕ: Μ. Καμαρά, Κακέι, Μπανγκουρά, Στ. Κόκερ, Ράιτ, Κουί, Τζ. Καμαρά, Μπουντού, Κ. Καμαρά, Τουράι (84′ Καϊκάι), Α. Καμαρά (76′ Φοφανά)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ