Αλέγκρι: “Καλή επιτυχία στον Ντιμπάλα, η Ρόμα είναι η σωστή ομάδα για εκείνον”

Η Γιουβέντους δεν κατάφερε να βρει τη χρυσή τομή με τον Πάουλο Ντιμπάλα για να τον κρατήσει και έτσι υποχρεώθηκε μετά από επτά χρόνια συνεργασίας μαζί του (2015-2002) να του ανοίξει την πόρτα της εξόδου, με τον Joya να έχει πολλούς μνηστήρες εντός ιταλικών συνόρων και να είναι τελικά η Ρόμα εκείνη που εξασφάλισε τις υπηρεσίες του.

Το γεγονός ωστόσο πως ανήκει πλέον σε ανταγωνιστική ομάδα δεν αλλάζει την άποψη των ανθρώπων της βέκια σινιόρα για τον Αργεντινό, με τον Μάσιμο Αλέγκρι να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και να εκφράζει μάλιστα την άποψη πως έκανε σωστά που επέλεξε τους τζαλορόσι ως επόμενο βήμα στην καριέρα του λόγω… Μουρίνιο.

“Καταρχήν πρέπει να του πω καλή επιτυχία επειδή έχει δώσει πάρα πολλά στην Γιουβέντους. Είναι ένας πολύ άξιος παίκτης και πιστεύω ότι θα τα πάει καλά στην Ρόμα, πιστεύω μάλιστα πως είναι μία σωστή ομάδα για εκείνον”, τόνισε ο Αλέγκρι στον τηλεοπτικό σταθμό “Dazn”, για να προσθέσει:

“Είναι ένας παίκτης τον οποίο εξυπηρετεί το γεγονός πως στην επίθεση θα παίζει ο Είμπραχαμ. Έπειτα υπάρχει ο Μουρίνιο στην Ρόμα, που είναι πολύ ικανός”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ