ΑΕΛ: Επίθεση από αγνώστους στον Ουάρντα και ελαφρύς τραυματισμός

Ο Αμρ Ουάρντα δέχθηκε επίθεση από αγνώστους το βράδυ της Παρασκευής (15/5) στη γέφυρα του Πηνειού στη Λάρισα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά. Μάλιστα συνοδευόταν από τον φροντιστή της ΑΕΛ.

Ο Αιγύπτιος μέσος, ο οποίος αγωνίζεται στους βυσσινί ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, συνοδευόταν από φίλο του ο οποίος εργάζεται στη θεσσαλική ΠΑΕ. Στο σημείο της επίθεσης έσπευσαν δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ οι δράστες είχαν προλάβει να διαφύγουν.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δράστες έβριζαν τον Ουάρντα και του ζητούσαν το λόγο για το πειθαρχικό παράπτωμα που του καταλογίζει η ΑΕΛ και για το οποίο ο Αλέξης Κούγιας τον έθεσε (όπως και τον Γιάννη Μασούρα) με απόφασή του εκτός ομάδας.

Από την αστυνομική διεύθυνση Λάρισας σε επικοινωνία που είχε το Sport24.gr τόνιζαν ότι ο Αφρικανός δεν κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων. Τις τελευταίες ημέρες πέρα από το πειθαρχικό παράπτωμα και το τέλος της θητείας του στη θεσσαλική ομάδα βρέθηκε στην επικαιρότητα για δήλωση που έκανε για το μέλλον του, καθώς σε Ιnstagram live της ιστοσελίδας “yallakora”  ισχυρίστηκε πως έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ