ΑΕΚ: Σκέψεις και για τον Τζαβέλλα

Σε… μεταγραφικό πυρετό φαίνεται πως βρίσκεται η ΑΕΚ, αφού πέρα από τον Αυστριακό τερματοφύλακα, Τσίτσαν Στάνκοβιτς που τοβρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, οι “κιτρίνομαυροι” κινούνται και για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Εκτός από τον Βραζιλιάνο μπακ, Ράφαελ που είναι στη λίστα για το δεξί άκρο της άμυνας, οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Γιώργο Τζαβέλλα, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο 34χρονος στόπερ της Αλάνιασπορ, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2023, επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και δεν τον αφήνει αδιάφορο η περίπτωση της ΑΕΚ.

Το αντίθετο, μάλιστα, αφού φαίνεται πως υπάρχει κοινή επιθυμία των δύο πλευρών να συνεργαστούν, αρκεί να βρεθεί η “χρυσή τομή” με την τουρκική ομάδα. Το θετικό για την Ένωση είναι πως διατηρεί καλές σχέσεις με τους διοικούντες την Αλάνιασπορ από την πώληση του Τάσου Μπακασέτα. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί αν θα κατατεθεί πρόταση ή όχι για τον Τζαβέλλα.

Το δεδομένο είναι πως οι “κιτρινόμαυροι” αναζητούν εμπειρία στο κέντρο της άμυνας, ενώ σημαντικό είναι και το γεγονός πως ο Τζαβέλλας αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο ως αριστερός στόπερ όσο κι ως αριστερός μπακ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ