ΑΕΚ μεταγραφές: Στην Αθήνα ο Αρόλντ Μουκουντί

Ο 24χρονος Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός Αρόλντ Μουκουντί έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης (17/08) προκειμένου να ολοκληρώσει τα τυπικά της μεταγραφής του στην ΑΕΚ. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Σεντ Ετιέν είναι ο εκλεκτός του Ματίας Αλμέιδα για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Αν όλα πάνε καλά, ο Μουκουντί θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ύστερα θα βάλει υπογραφή στο νέο συμβόλαιό του με την Ένωση, η οποία τον απέκτησε από τους “στεφανουά” με κανονική μεταγραφή. Τον ποδοσφαιριστή υποδέχθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος από πλευράς ΑΕΚ, ο Πάνος Αναστασόπουλος.

Ο Μουκουντί είναι γεννημένος στη Γαλλία, αλλά 11 φορές διεθνής με τα “αδάμαστα λιοντάρια” της Αφρικής. Προηγουμένως συμμετείχε σε όλα τα κλιμάκια των “μπλε” (από την U16 ως την U20).

Με τη Σεντ Ετιέν έχει αγωνιστεί 69 φορές (3 γκολ). Προέρχεται από τις φημισμένες ακαδημίες της Χάβρης, με την οποία πρωτο-υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο παίζοντας σε 64 αγώνες, ενώ έχει καταγράψει και 8 συμμετοχές με την αγγλική Μίντλεσπρο ως δανεικός στο δεύτερο μισό της σεζόν 2019-20.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ