ΑΕΚ: Επικεφαλής της ακαδημίας ο Παπαδημητρίου

Νέος επικεφαλής στην ακαδημία της ΑΕΚ είναι από τη Δευτέρα (1/3) ο Γιάννης Παπαδημητρίου ο οποίος είχε συνδέσει το όνομα του με την εξαιρετική του δουλειά στην Ξάνθη όπου τα τελευταία δέκα χρόνια ήταν τεχνικός διευθυντής στους Ακρίτες.

Από την Ξάνθη αποχώρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο και η ΑΕΚ συμφώνησε μαζί του για την βοηθήσει τόσο στο κομμάτι της ακαδημίας όσο και στον τομέα του σκάουτινγκ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του επικεφαλής της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και στον τομέα του σκάουτινγκ της πρώτης ομάδας και των υποδομών.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου γεννήθηκε στις 15 Μαΐου 1976 στη Χαλκίδα και από την τοπική ομάδα μεταπήδησε τη σεζόν 1995-96 στην Ξάνθη, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για δεκατέσσερα χρόνια και έφτασε μέχρι την Εθνική ομάδα με πέντε διεθνείς συμμετοχές.

Τα επόμενα δέκα χρόνια διετέλεσε τεχνικός διευθυντής στην ομάδα της Ξάνθης, από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Παπαδημητρίου στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ