ΑΕΚ: Απαλλάχθηκαν Κονέ, Δημητρίαδης και Γιάννης Παπαδημητρίου από τις ποινές τους

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ εκδίκασε την έφεση που είχε ασκήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ για τις ποινές που επιβλήθηκαν από τη Super League Interwetten, προς την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ και πέντε παράγοντές της, για όσα συνέβησαν με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ.

Η Επιτροπή Εφέσεων αποφάσισε να απαλλάξει τους Παναγιώτη Κονέ, Βασίλη Δημητριάδη και Γιάννη Παπαδημητρίου από την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για ένα μήνα, αντίθετα παραμένει σε ισχύ η ποινή των Χρήστου Παπαδημητρίου και Γιάννη Παπαδόπουλου, ενώ η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ καλείται να πληρώσει πρόστιμο 7.5 χιλιάδων ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έλαβε την ακόλουθη απόφαση (υπ’ αριθμ. 30/2021).

Δέχεται την έφεση και εξαφανίζει την υπ΄αριθμ. 120/2021 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1. Απαλλάσσει τους εκκαλούντες Παναγιώτη Κονέ, Ιωάννη Παπαδημητρίου και Βασίλειο Δημητριάδη (άπαντες διαπιστευμένους) από τις 1β και 2β εξυβριστικές πράξεις.

Επιβάλλει στην πρώτη εκκαλούσα (ΠΑΕ ΑΕΚ) :

α) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για υβριστική συμπεριφορά των Ιωάννη Παπαδόπουλου και Χρήστου Παπαδημητρίου ( μη διαπιστευμένων) για την υπό στοιχεία 1β πράξη.

β) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για υβριστική συμπεριφορά των Ιωάννη Παπαδόπουλου και Χρήστου Παπαδημητρίου (μη διαπιστευμένων) για την υπό στοιχεία 2β πράξη.

Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή (5.000+2.500) επτά χιλιάδων πεντακοσίων (7.500) ευρώ.

Επιβάλλει στους Ιωάννη Παπαδόπουλο και Χρήστο Παπαδημητρίου την ποινή της απαγόρευσης εισόδου τους στο γήπεδο για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός“.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ