ΑΕΚ: Άλλον Βέρντε πίστευαν ότι έπαιρναν και άλλος τους βγήκε

Περίμεναν πως και πως τα playoffs στην ΑΕΚ, όχι μόνο για να αποδείξει η ομάδα ότι έχει γυρίσει οριστικά το κουμπί του κακού ξεκινήματος στη σεζόν, έχοντας αποκτήσει εκ νέου την ικανότητα να διεκδικήσει σοβαρούς στόχους, αλλά και για να κατασταλάξουν στις ανάγκες του ρόστερ, τεστάροντας ποδοσφαιριστές για τους οποίους δεν είχαν σχηματίσει σαφή εικόνα, σε μια πιο απαιτητική διαδικασία αγώνων.

Είναι αλήθεια ότι τα τα πλέι οφ, με μαζεμένα παιχνίδια απέναντι σε πιο ισχυρούς αντιπάλους, θα έφερναν στο φως με περισσότερη σαφήνεια τα προτερήματα και τις αδυναμίες παικτών για τους οποίους οι απόψεις διίστανται. Ενας από αυτούς είναι και ο Ιταλός εξτρέμ Ντανιέλε Βέρντε, η ανταποδοτικότητα του οποίου στην εμπιστοσύνη που του παρείχε ο συμπατριώτης του Μάσιμο Καρέρα έως σήμερα στα πλέι οφ και στο παιχνίδι Κυπέλλου, κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα.

Διότι από τον Ιταλό ποδοσφαιριστή, για την απόκτηση του οποίου η ΑΕΚ δαπάνησε 1 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για να τον αγοράσει από τη Ρόμα, εξασφαλίζοντάς του μάλιστα καθαρές ετήσιες αποδοχές 550.000 ευρώ, υπήρχαν πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις, από τα λίγα έως σήμερα καλά πράγματα που έχει δώσει στην ομάδα. Δεν πείθει ότι είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να σηκώσει το βάρος της ΑΕΚ για να κάνει τη διαφορά, τουλάχιστον βάσει των όσων έχει έως σήμερα παρουσιάσει και με εξαίρεση κάποιες σποραδικές αναλαμπές.

Είναι δεδομένο ότι η Ένωση θα ήθελε πολύ να προκύψει πρόταση αγοράς του Βέρντε, δίχως ωστόσο να τον απαξιώνει ή να τον περιθωριοποιεί. Τουναντίον, ελλείψει βέβαια κι άλλων ποιοτικών λύσεων στα άκρα της επίθεσης, πέραν του Αλμπάνη, ο Βέρντε παίζει σε κάθε παιχνίδι της ομάδας, είτε ως βασικός, είτε ως αλλαγή.

Λίγο καλύτερους αριθμούς να είχε ο Ιταλός μέσα στη σεζόν, από τα 5 γκολ και 6 ασίστ σε 35 ματς και στην ΑΕΚ θεωρούν ότι θα βρισκόταν πιο εύκολα η ομάδα που θα κατέθετε μια ενδιαφέρουσα πρόταση αγοράς του. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι ο παίκτης που στην ΑΕΚ περίμεναν ότι θα εμφανιστεί όταν τον αποκτούσαν το περασμένο καλοκαίρι, δίχως πάντως να λένε ότι είναι και απογοητευτικός. Ωστόσο η παραμονή του, περισσότερο με αγκάθι θα μοιάζει παρά με ευτυχές γεγονός.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ