Το απαράδεκτο σύνθημα και η συγγνώμη του Πελεκούδα

Ξέφυγε κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο βόλεϊ ανδρών ο Παναγιώτης Πελεκούδας. Σε video που έκανε τον γύρο του διαδικτύου ο 31χρονος κεντρικός του Παναθηναϊκού εμφανίζεται να ξεκινά απαράδεκτο υβριστικό σύνθημα σε βάρος του Ολυμπιακού.

Αμέσως μετά τη διαρροή του βίντεο το προφίλ του Παναγιώτη Πελεκούδα γέμισε από υβριστικά σχόλια. Ο αθλητής του Παναθηναϊκού που είναι και πρόεδρος του συνδέσμου των Πετοσφαιριστών με ανάρτηση που έκανε αργά το βράδυ της Δευτέρας (13/7) ζήτησε συγγνώμη: “Την Κυριακή 12-7-2020, μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ και αφού κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, υπό την ένταση των στιγμών, επιδόθηκα σε εκφράσεις- συνθήματα, οι οποίες δεν με αντιπροσωπεύουν ως άτομο, αθλητή και φυσικά ως Πρόεδρο του ΠΑΣΑΠ.
Είναι αυτονόητο ότι σέβομαι πλήρως όλους του παίκτες του βόλευ και όλα τα σωματεία, όπως και το ΤΑΑ Ολυμπιακός, του οποίου μάλιστα ήμουν παλαιότερα και αθλητής.
Για την άνω συμπεριφορά μου, ζητώ συγνώμη από τους όλους τους φιλάθλους, τους ανθρώπους του βόλεϋ και κυρίως τους συμπαίκτες μου όλων των ομάδων, τους οποίους και καθημερινά προσπαθώ να εκπροσωπώ μέσω του συνδικαλιστικού μας φορέα, διεκδικώντας από κοινού το καλύτερο δυνατόν για το άθλημά μας.

Ήταν μία άτυχη στιγμή για εμένα και γι’ αυτό προβαίνω άμεσα σε αυτή τη δήλωση. Και όπως έχει ειπωθεί «Το να μην διορθώνει κανείς τα λάθη του είναι μεγάλο λάθος»”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ