Το «απρεπές» δώρο της Μπιγιονσέ σε φίλες της -Ενα κολιέ με… υψωμένο το μεσαίο δάκτυλο στο 2020

Ένα αναπάντεχο και κάπως… απρεπές δώρο χάρισε η Μπιγιονσέ στα αγαπημένα της πρόσωπα, λίγο πριν λήξει το 2020.

Όπως αποκάλυψε η ξαδέρφη της, Άντζι Μπιγίνσε στο Instagram, η τραγουδίστρια έκανε ειδική παραγγελία ένα χρυσό κολιέ με την χρονιά που μας αφήνει, αλλά και ένα… απρεπές σχόλια για όλα όσα υπομέναμε κατά τη διάρκεια του 2020.

Το χρυσό κολιέ είχε κάπως παραμορφωμένο το δεύτερο μηδενικό, έτσι ώστε να θυμίζει απρεπή χειρονομία, σε μια χιουμοριστική κίνηση αγανάκτησης για όσα βίωσε η ανθρωπότητα μέσα στο 2020.

«Είναι ένα χέρι με το μεσαίο δάκτυλο υψωμένο»

«Η Μπιγιονσέ έκανε δώρο σε όλα τα κορίτσια της αυτό το καταπληκτικό κολιέ 2020. Είναι ένα χέρι με το μεσαίο δάκτυλο υψωμένο και η χρονιά 2020 συνδυασμένα σε ένα» έγραψε η Άντζι Μπιγίνσε, πλάι σε μια φωτογραφία, όπου αποκαλύπτει το δώρο που έλαβε από την Μπιγονσέ.

«Όταν το άνοιξα τα μάτια μου γέμισαν δάκρυα γιατί είναι τόσο ξεκαρδιστικό όσο και βαθιά συναισθηματικό. Το 2020 είχε τα πάνω και τα κάτω του, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν εξαιρετικά περίεργη και δύσκολη χρονιά. Ας ελπίσουμε πως το 2021 θα είναι καλό για τον κόσμο» συνέχισε η Αμερικανή.

H 37χρονη Άντζι Μπιγίνσε είναι ξαδέρφη της Μπιγιονσέ από την πλευρά της μητέρας της, Τίνα Νόουλς, της οποίας το πατρικό επίθετο είναι Μπιγίνσε. Έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με μια σειρά από επαγγέλματα, αν και το τελευταίο διάστημα ασχολείται με την υποκριτική. Εργάστηκε στο παρελθόν ως βοηθός της Μπιγιονσέ και αντιπρόεδρος στην εταιρεία ParkWood.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ