Συγκλονιστική εξομολόγηση από την Δέσποινα Ολυμπίου: Απέβαλα στο J2US, την ώρα που αιμορραγούσα βγήκα στη σκηνή [βίντεο]

Μια σοκαριστική αποκάλυψη έκανε στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου η τραγουδίστρια Δέσποινα Ολυμπίου.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην Χριστιάνα Κοχλατζή για τη δύσκολη συνεργασία που είχε στο J2US με τον Γιώργο Γιαννόπουλο, ενώ αποκάλυψε ότι απέβαλλε κατά τη διάρκεια του σόου. «Η σχέση μας με τον Γιώργο Γιαννόπουλο πέρασε από 40 κύματα και βράχια μαζί. Ο Γιώργος είναι ένα άτομο που δεν ακούει κανέναν. Πιστεύει ότι αυτό που είναι… είναι και θέλει πάρα πολύ κόπο να του περάσεις κάτι. Ναι μεν έχω την ικανότητα και την υπομονή, αλλά είχαμε φτάσει σε ένα σημείο που κάποια στιγμή σήκωσα τα χέρια ψηλά. Δεν είμαι άτομο που τσακώνομαι, αλλά θύμωσα κάποια στιγμή γιατί δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου. Θέλω να αγκαλιάζω τους γύρω μου, φτάνει όμως να μη χαθεί η μπάλα του αλληλοσεβασμού. Αυτό συνέβη μεταξύ μας γι’ αυτό και θύμωσα», ανέφερε η Δέσποινα Ολυμπίου.

Βίντεο: Η εξομολόγηση της Δέσποινας Ολυμπίου

«Ζούσα μια πολύ όμορφη περίοδο στο J2US αλλά δυστυχώς είχα αποβάλει. Έγινε πολύ νωρίς, στον ενάμιση μήνα της εγκυμοσύνης. Την ώρα που είχα την αιμορραγία είχα βγει στη σκηνή. Δεν το κατάλαβε κανείς. Το είπα μόνο σε ένα κορίτσι που ήταν στο καμαρίνι. Δεν ήθελα αυτό να είναι θέμα προς συζήτηση, για διαφήμιση», είπε η Δέσποινα Ολυμπίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ