Η πρόβλεψη της Κατερίνας Καραβάτου: Αυτή θα είναι η τελική τετράδα του GNTM 3 [βίντεο]

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του GNTM 3 και ήδη πολλοί αναρωτιούνται ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής στο ριάλιτι μόδας. Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν μπει στη διαδικασία να προβλέψουν το όνομα του νικητή ή της νικήτριας του διαγωνισμού ομορφιάς του Star.

Οταν λοιπόν η κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» συνάντησε την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Star «Στη φωλιά των Κου Κου», Κατερίνα Καραβάτου δεν θα μπορούσε να μην τη ρωτήσει για το ποιοι παίκτες πιστεύει ότι θα βρεθούν στον τελικό του GNTM 3.

«Νομίζω ότι θα κερδίσει άνδρας το GNTM…Έτσι το βλέπω να πηγαίνει. Δεν ξέρω. Για μένα τα φαβορί είναι τέσσερα. Ο Αιμιλιάνο, η Ηρακλής, ο Έντουαρντ και ο Ανδρέας. Άμα μου βγει, μπορεί και να ψηφίσω στον τελικό», είπε η Κατερίνα Καραβάτου για το GNTM 3.

Αναφορικά με την καραντίνα η Κατερίνα Καραβάτου είπε: «Αισθάνομαι πιο βαριά από την προηγούμενη φορά. Βέβαια εμένα η ζωή μου, επειδή συνεχίζω να δουλεύω και είμαι πολύ τυχερή ως προς αυτό, δεν έχει αλλάξει με τους ρυθμούς που έχουν αλλάξει ζωές άλλων ανθρώπων».

Τέλος η Κατερίνα Καραβάτου απάντησε στο πώς την επηρεάζει ο ανταγωνισμός στα πρωινά προγράμματα: «Είμαστε χαρούμενοι για αυτό που κάνουμε, έχουμε μία δική μας ρότα στο πρωινό, αλλά δεν μπορείς να μη βλέπεις τι κάνουν οι άλλοι άνθρωποι, που έχουν εκπομπές απέναντι».

Δείτε το βίντεο με την Κατερίνα Καραβάτου:

Aποκάλυψε πώς περνά την καραντίνα, αλλά και ποιος πιστεύει ότι θα κερδίσει φέτος στο GNTM 3…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή του άρθρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ