Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος: Ιδιοκτήτρια γραφείου συνοικεσίων επέστρεψε στο παιχνίδι με παντόφλες

Με παίκτες που έκλεψαν την παράσταση σε προηγούμενα επεισόδια επέστρεψε αυτό το Σαββατοκύριακο το τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ, «Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος».

Στο επεισόδιο του Σαββάτου, ο Τάσος Τρύφωνος υποδέχτηκε στο στούντιο του τηλεπαιχνιδιού «Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος» παίκτες που με τις απαντήσεις τους είχαν καταφέρει να γίνουν viral στο διαδίκτυο. Ανάμεσά τους και η Φωτεινή, ιδιοκτήτρια γραφείου συνοικεσίων (σύμφωνα με τα λεγόμενα του παρουσιαστή), η οποία και έκλεψε την παράσταση.

«Πέρασα πολύ ωραία, έγινε το όνειρό μου πραγματικότητα που ήρθες εδώ και τώρα αποφάσισα να μπω στο αεροπλάνο μαζί σου» είπε η παίκτρια στον Κύπριο παρουσιαστή για την πρώτη της εμπειρία στον «Πιο Αδύναμο Κρίκο».

Ο Τάσος Τρύφωνος ρώτησε όλους τους παίκτες τις εντυπώσεις τους μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου στο οποίο είχαν δηλώσει συμμετοχή. «Εγινε χαμός που έδειξα τον εαυτό μου και είπα ότι σε ήθελα και σε θέλω. Θα γίνουμε τηλεοπτικό ζευγάρι, δεν θα είναι μόνο ο Μουτσινάς» απάντησε η Φωτεινή.

Βίντεο: Παίκτρια στον Πιο Αδύναμο Κρίκο με τις παντόφλες

Στη συνέχεια ο Τάσος Τρύφωνος ζήτησε από τη Φωτεινή να του δείξει τα υποδήματα με τα οποία επέλεξε να εμφανιστεί στο πλατό. Η παίκτρια του «Πιο Αδύναμου Κρίκου» έδειξε τα πόδια της, όπου φορούσε λούτρινες παντόφλες-ζωάκια. «Με πήρατε νύχτα τηλέφωνο, ήμουν έτοιμη για ύπνο» αστειεύτηκε.

Βίντεο: Νέα μαργαριτάρια στον «Πιο Αδύναμο Κρίκο»

Φυσικά από το επεισόδιο δεν έλειψαν και οι απαντήσεις που έβαλαν φωτιά στο twitter. Χαρακτηριστική η απάντηση παίκτη στην ερώτηση «ποικιλία ποιου όσπριου είναι τα μπαρμπούνια;». Αφού διερωτήθηκε πως γίνεται να είναι όσπριο, απάντησε ξεφυσώντας «του αστακού!». Ο Γιάννης από την άλλη, στην ερώτηση «τι μασάει ο Κουταλιανός;» στο γνωστό τραγούδι, θεώρησε πρέπον να απαντήσει… γλυκά!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή του άρθρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ