Ο κάπως απρόσμενος τρόπος με τον οποίο χαιρέτησε ο Γουίλιαμ τη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ [βίντεο]

Τι κι αν είναι η βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου; Για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, η Ελισάβετ είναι η γιαγιά του και η κάμερα τον «συνέλαβε» σε έναν γλυκό αποχαιρετισμό.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ολοκλήρωσαν την 3ήμερη χριστουγεννιάτικη περιοδεία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Σκωτία και την Ουαλία, την περασμένη εβδομάδα με την επίσκεψή τους στο Κάστρο Γουίνσδορ, όπου συνάντησαν την 94χρονη βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Κάρολο και τη σύζυγό του Καμίλα, τον πρίγκιπα Έντουαρντ και την Σόφι Γουέσεξ αλλά και την πριγκίπισσα Άννα.

 Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον συναντήθηκαν χθες με την βασίλισσα Ελισάβετ - για πρώτη φορά από τον περασμένο Μάρτιο
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον συναντήθηκαν με την βασίλισσα Ελισάβετ – για πρώτη φορά από τον περασμένο Μάρτιο

Ο γλυκός αποχαιρετισμός του πρίγκιπα Γουίλιαμ στην βασίλισσα Ελισάβετ

Ήταν η πρώτη φορά που τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας εμφανίστηκαν όλοι μαζί δημόσια από τότε που ξέσπασε η κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού τον Μάρτιο. Μάλιστα, είναι άγνωστο πότε ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ θα μπορέσουν να δουν ξανά την βασίλισσα Ελισάβετ, δεδομένου ότι ακυρώθηκαν τα παραδοσιακά Χριστούγεννα όπου όλοι τα περνούσα στο παλάτι του Σάντριγχαμ.

Πάντως, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φρόντισε να δείξει πόσο αγαπά την γιαγιά του. Την ώρα που ετοιμάζονταν η βασίλισσα Ελισάβετ να αποχαιρετίσει την οικογένειά της και να επιστρέψει στο κάστρο, ο δούκας του Κέιμπριτζ ακούγεται να της λέει «Αντίο γιαγιάκα».

Γκάρι την αποκαλούσε όταν ήταν παιδί, Γκαν – Γκαν την λέει ο πρίγκιπας Τζορτζ

Ωστόσο, όταν ήταν παιδί, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε ένα πολύ ασυνήθιστο όνομα για την γιαγιά του, σύμφωνα με την Daily Mail. Κάποια στιγμή, λέγεται ότι η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στο παλάτι όταν έπεσε και άρχισε να φωνάζει «Γκάρι, Γκάρι», με έναν επισκέπτη να την ρωτά σε ποιον αναφερόταν. «Εγώ είμαι ο Γκάρι» απάντησε η βασίλισσα, σηκώνοντας από κάτω τον εγγονό της. «Δεν έχει μάθει ακόμη να λέει ‘Γιαγιά’».

Εκτός όμως από τον δούκα του Κέιμπριτζ και ο γιος του, πρίγκιπας Τζορτζ έχει ένα ανεπίσημο ψευδώνυμο για την βασίλισσα. Όπως αποκάλυψε η Κέιτ Μίντλετον στο παρελθόν: «Ο Τζορτζ είναι μόλις 2,5 ετών και την αποκαλεί ‘Γκαν-Γκαν’. Πάντα αφήνει ένα μικρό δωράκι ή κάτι στο δωμάτιό τους όταν πηγαίνουμε και μένουμε εκεί, για να μας δείξει την αγάπη της».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ