Μαρίνα Πατούλη: «Τα σχόλια για τις στιλιστικές μου επιλογές δεν τα ακούω καν»

Λίγο πριν υποδεχτούμε το 2021 η Μαρίνα Πατούλη έφερε στη μνήμη της τις πιο αγαπημένες της στιγμές από περασμένες γιορτές, έκανε μία αναδρομή στα παιδικά της χρόνια ενώ μίλησε και για την κριτική που δέχεται κατά καιρούς όσον αφορά τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού» η Μαρίνα Πατούλη είπε αρχικά: «Προερχόμενη από μία παραδοσιακή οικογένεια, μοναχοπαίδι, ζούσαμε σε ένα σπίτι στη Νέα Σμύρνη, μια ωραία μονοκατοικία που ήταν οι γιαγιάδες πάνω-κάτω, οι γονείς μου και οι θείοι μαζί μας και με χαρά περιμέναμε τις μέρες των γιορτών» ανέφερε η ίδια.

«Έζησα σε ένα πολύ ωραίο ροζ περιβάλλον, πολύ προστατευμένο, πολύ θωρακισμένο που πράγματι τα είχα όλα και κυρίως την ψυχική γαλήνη, τη σταθερότητα και την ασφάλεια της οικογένειας. Είμαι πολύ τυχερή που μπόρεσα να συνεχίσω αυτό το μοντέλο και στην προσωπική μου ζωή. Όταν απέκτησα τον Αλέξανδρο πλέον γίναμε τρεις στην οικογένεια και δόθηκε πλέον η ελπίδα και το κίνητρο για να είμαστε χαρούμενοι» συνέχισε η Μαρίνα Πατούλη.

Αναφερόμενη στα επικριτικά σχόλια που έχει δεχτεί για τις στιλιστικές της επιλογές, η Μαρίνα Πατούλη εξήγησε: «Χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς μου που το ξέρουν και όσοι με ξέρουν, είναι ότι είμαι αληθινή και αυθεντική. Φυσικά, δεν είναι δυνατόν να αρέσω σε όλους. Αν χρειαστεί να αλλάξω κάτι που θα είναι προς όφελός μου και θα με αναβαθμίσει ως προσωπικότητα και θα με βοηθήσει ως άνθρωπο, δέχομαι να το αλλάξω».

«Τα σχόλια για τις στιλιστικές μου επιλογές δεν τα ακούω καν. Όλοι έχουμε τις επιλογές και την αισθητική μας. Στο πλαίσιο του σεβασμού της διαφορετικότητας θεωρώ ότι όλοι έχουμε το δικαίωμα να εκφραζόμαστε όπως νιώθουμε καλά. Προτιμώ να είμαι αληθινή και ειλικρινής, παρά ψεύτικη και δήθεν», κατέληξε η Μαρίνα Πατούλη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ