Κωνσταντίνος Αγγελίδης: «Θα έχει 90% αναπηρία για το υπόλοιπο της ζωής του», λέει ο δικηγόρος του

Υστερα από σχεδόν τρία χρόνια, δικαιώθηκε από το δικαστήριο για το τροχαίο ατύχημα που είχε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης.

Οπως δήλωσε ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, μιλώντας στον Alpha, με την απόφαση αυτή το δικαστήριο υποχρεώνει τον οδηγό του λεωφορείου, την ΟΣΥ και την ασφαλιστική εταιρεία σε καταβολή χρηματικής αποζημίωσης ως ικανοποίηση για την ηθική βλάβη.

«Αποδείχθηκε, εν τέλει, ότι το λεωφορείο επιχείρησε έναν ελιγμό αντικανονικό από τη δεξιά λωρίδα στην εντελώς αριστερή λωρίδα και με δεδομένο ότι ήταν και το λεγόμενο λεωφορείο-φυσαρμόνικα έκλεισε όλο το ρεύμα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένη, με αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος, που έκανε τον ελιγμό, να μην μπορέσει να αποφύγει την πρόσκρουση», δήλωσε ο δικηγόρος Αγαμέμνων Τάτσης.

Βίντεο: Οσα είπε ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Αναφερόμενος στην υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, είπε: Το κέντρο ελέγχου αναπηρίας, το κρατικό, επιβεβαίωσε τη μόνιμη βλάβη. Έδωσε πάνω από 90% αναπηρία στον Κωνσταντίνο για την υπόλοιπη ζωή του. Καμία δίκη, καμία αποζημίωση δεν μπορεί να αποκαταστήσει το μέγεθος της βλάβης σε αυτόν τον άνθρωπο και το πόσο έχει πληγεί αυτή η οικογένεια».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ