Κέιτ Μίντλετον, Γουίλιαμ, Τζορτζ, Σάρλοτ Λιούις, όλοι μια αγκαλιά -Η φωτό που έστειλαν για κάρτα Χριστουγέννων

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι Βρετανοί royals, ανάμεσά τους ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ετοιμάζουν τις χριστουγεννιάτικες κάρτες με την οικογενειακή φωτό τους που συνήθως στέλνουν σε Βρετανούς πολίτες για να τους ευχαριστήσουν.

Ηδη κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από φανατικό θαυμαστή η χριστουγεννιάτικη κάρτα των Κέιμπριτζ, με την οικογένεια σύσσωμη.

Κέιτ, Γουίλιαμ, Τζορτζ, Σάρλοτ, Λιούις

Πρίγκιπας Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, πρίγκιπας Τζορτζ, Σάρλοτ, Λιούις, ποζάρουν αγκαλιά προφανώς στο εξοχικό του στο Νόρφολκ.

πρίγκιπας γουίλιαμ Κέιτ Μίντλετον αγκαλιά με τα παιδιά τους
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον θέλησαν να ευχαριστήσουν το προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Αγγλίας στην χριστουγεννιάτικη κάρτα τους

Τη φωτογραφία μοιράστηκε κάποιος φαν στην σελίδα Royalty 101 στο Facebook και δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα από το παλάτι του Κένσινγκτον.

Στην χριστουγεννιάτικη κάρτα υπάρχει το εξής μήνυμα: «Σε όλο το εκπληκτικό προσωπικό του NHS. Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά». Στο εσωτερικό της, υπάρχει ένα χειρόγραφο σημείωμα του πρίγκιπα Γουίλιαμ, σύμφωνα με το Hello. Σε αυτό γράφει: «Δεν μπορούμε να σας ευχαριστήσουμε αρκετά για όλη την αφοσίωση και τις θυσίες που κάνατε φέτος. Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες». Η κάρτα είναι υπογεγραμμένη από τον Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

Η περσινή χριστουγεννιάτικη κάρτα των Κέιμπριτζ
Η περσινή χριστουγεννιάτικη κάρτα των Κέιμπριτζ

Δεν είναι γνωστό πού τραβήχτηκε η φωτογραφία, αλλά οι Κέιμπριτζ πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του lockdown στην κατοικία τους στο Άνμερ Χολ στο Νόρφολκ και επίσης, οι προηγούμενες χριστουγεννιάτικες κάρτες τους έχουν φωτογραφίες από εκεί.

Η λήψη είναι σαφώς πιο εορταστική από την πέρυσι χριστουγεννιάτικη κάρτα του 2019, στην οποία η οικογένεια πόζαρε πάνω σε μια vintage μοτοσικλέτα, μάλλον το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ