Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τι κάνει η βασίλισσα Ελισάβετ πριν πέσει για ύπνο

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Indepdendent η Βασίλισσα Ελισάβετ ακολουθεί ένα πολύ συγκεκριμένο τελετουργικό πριν πέσει για ύπνο.

Μπορεί η μονάρχης να προσέχει πολύ τη διατροφή της και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Independent να ορκίζεται στο απόφθεγμα «ένα μήλο την ημέρα…», ωστόσο στο κλείσιμο της ημέρας επιτρέπει στον εαυτό της μια «ιδέα» πολυτέλειας.

Τα ποτηράκια αλκοόλ που καταναλώνει η Βασίλισσα Ελισάβετ

Σύμφωνα με την ξαδέρφη της Βασίλισσας Ελισάβετ, Μάργκαρετ Ρόουντς, η βασίλισσα απολαμβάνει ένα ποτήρι τζιν ή γλυκό κρασί Dubonet πριν το μεσημεριανό δείπνο, ενώ συνοδεύει το γεύμα της με ένα ποτήρι κρασί.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως συχνά, μετά το γεύμα, η Βασίλισσα Ελισάβετ απολαμβάνει ένα ποτήρι dry martini.

Το μυστικό της όμως για να κοιμηθεί γαλήνια και ήρεμα είναι γαλλικής προελεύσεως. Πριν πέσει για ύπνο, η Βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται πως πίνει ένα ποτήρι σαμπάνιας.

Παραξενεύει η ρουτίνα της Βασίλισσας Ελισάβετ

Ναι, η αλήθεια πως η περιγραφή για τη ρουτίνα της Βασίλισσας Ελισάβετ μοιάζει κάπως υπερβολική. Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρεται πάντοτε σε όσα έχει γράψει για εκείνη η ξαδέρφη της.

Πάντως, ο Independent σχολιάζει πως αν πράγματι η επικεφαλής του βρετανικού θρόνου καταναλώνει έξι μονάδες αλκοόλης την ημέρα, τότε θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως «πότης», σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις της Βρετανίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ