Γιάννης Κότσιρας: Aποκάλυψε γιατί τον είχε βρίσει ο Δημήτρης Μητροπάνος [βίντεο]

Ενα άγνωστο περιστατικό για τον αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο αποκάλυψε ο Γιάννης Κότσιρας.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης 9/12, ο Γιάννης Κότσιρας, είπε για την γνωριμία του με τον Δημήτρη Μητροπάνο:

«Ο Μήτσος ήταν οικογένεια. Πριν γνωριστούμε καλά, με κάλεσε στο σπίτι του να μιλήσουμε για το χειμώνα που θα δουλεύαμε μαζί. Εγώ περίμενα να δω τον Μητροπάνο όπως τον είχα στο μυαλό μου. Φορούσε ένα φανελάκι, αυτά του παππού, τα κλασικά τα άσπρα κι ένα τρομερό σορτσάκι και μου λέει “τι καφέ πίνεις; Εγώ φτιάχνω τον καφέ σε αυτό το σπίτι”.

Και μου έφτιαξε καφεδάκι ο Δημήτρης Μητροπάνος. Κάτσαμε και τα είπαμε κι έτσι γνωριστήκαμε από κοντά. Με έβρισε πολύ… Άρχισε να με βρίζει γιατί του έλεγα όχι τόσα χρόνια. Και μετά αγαπηθήκαμε πάρα πολύ», είπε ο Γιάννης Κότσιρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως Δημήτρης Μητροπάνος και Γιάννης Κότσιρας συναντήθηκαν επί σκηνής το 2011, όταν μαζί πραγματοποίησαν μια σειρά συναυλιών στην Ελλάδα και την Κύπρο, που κορυφώθηκαν με τις κοινές τους εμφανίσεις στο Κέντρο Αθηνών.

Σε δισκογραφικό επίπεδο όμως, ο Δημήτρης Μητροπάνος τραγούδησε σε πρώτη εκτέλεση δυο τραγούδια που φέρουν εξολοκλήρου την υπογραφή του Γιάννη Κότσιρα, το «Και πάλι εδώ», ένα ντουέτο με τον Γιάννη Κότσιρα, που συμπεριλήφθηκε στο δίσκο «Στη διαπασών» του Δημήτρη Μητροπάνου (2008) και το «Πόσο κοστίζει μια ζωή», ένα ντουέτο με τον Δημήτρη Μπάση, που κυκλοφόρησε με το δίσκο «Η συννεφιά περνάει με παρέα» του Δημήτρη Μπάση (2011).

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιάννη Κότσιρα:

Oσα είπε ο Γιάννης Κότσιρας για τον Δημήτρη Μητροπάνο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ