Διαφορετικό κουίζ από την CIA: Βρείτε τι ώρα είναι σε αυτή τη φωτογραφία [εικόνα]

Με νέο κουίζ επιστρέφει η CIA, ζητώντας αυτή την φορά από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όχι να βρουν τις διαφορές, αλλά να μαντέψουν τι ώρα ήταν όταν τραβήχτηκε μια φωτογραφία.

«Δοκιμάστε τις ικανότητές σας στην ανάλυση. Τι ώρα είναι στη φωτογραφία;» έγραψε στο Twitter η CIA, μαζί με μία φωτογραφία εποχής που απεικονίζει παγωμένους δρόμους, χιονισμένα σχολικά λεωφορεία και πλαγιές με έλατα καλυμμένα με χιόνι.

Οι απαντήσεις των χρηστών του Twitter – Πώς τις αιτιολόγησαν

Φυσικά, οι χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους και να λύσουν τον γρίφο, με πολλούς να προβάλλουν την θεωρία πως είναι είτε 3 μ.μ., είτε 11 π.μ. ή 7 π.μ. «Εύκολο, τα φώτα στους δρόμους είναι αναμμένα, που σημαίνει ότι είναι 7π.μ. Προσλαμβάνομαι;» ρώτησε ένας χρήστης.

«Είναι χειμώνας και ο ήλιος δύει πριν από τις 4 μ.μ. σε πολλές περιοχές» συμφώνησε ένας άλλος. «Υποθέτω ότι είναι 7 το πρωί με βάση τον φωτισμό και το γεγονός ότι τα λεωφορεία δεν είναι ακόμη καλυμμένα με χιόνι, οπότε πρέπει να έχουν μετακινηθεί πρόσφατα» πρότεινε ένας τρίτος. «Είναι 3:04 μ.μ. και αυτά τα λεωφορεία έξω από το σχολείο είναι έτοιμα να γεμίσουν».

Μια άλλη χρήστης, η Τζόσια Ντέιβς έδωσε μια πιο λεπτομερή απάντηση: «Σχολικά λεωφορεία με ίχνη στους δρόμους = πρωί ή απόγευμα. Αυτοκίνητα παρκαρισμένα στο θέρετρο καλυμμένα με χιόνι, χωρίς ίχνη στους δρόμους -= ανενεργό το λιφτ του σκι το πρωί = 7 το πρωί».

Ένας ακόμη συμφώνησε, τουιτάροντας: «7 το πρωί. Η μεταφορά των σκιέρ είναι άδεια, τα φώτα του δρόμου αναμμένα (πιθανώς από το προηγούμενο βράδυ), τα σχολικά λεωφορεία φθάνουν; Χιόνι στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα». «Νομίζω ότι είναι 7 το πρωί, οι μεγάλες σκιές του ανατέλλοντος ήλιο στα ανατολικά και τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, υπονοούν πως πολλοί ακόμη κοιμούνται» ανέφερε κάποια άλλη.

Ωστόσο κάποιοι, απέτυχαν να βρουν το αστείο του πράγματος με κάποιον να αναρωτιέται: «Παιδιά: Ώρα να σταματήσετε να παίζετε παιχνίδια και να επικεντρωθείτε στην εθνική ασφάλεια».

Η σωστή απάντηση δόθηκε λίγο αργότερα από την CIA

Πάντως, λίγο αργότερα, η CIA αποκάλυψε πως η σωστή απάντηση ήταν 7 το πρωί. «Οι περισσότεροι από εσάς μαντέψατε σωστά (σε ποσοστό 53,1%). Φαίνεται πως όλοι έχετε καλό μάτι. Πρέπει να δείτε την σελίδα σταδιοδρομίας μας. #DiscovertheCIA» ανέφερε σε tweet.

Η CIA έχει μια σελίδα αφιερωμένη στην προσέλκυση νέων αναρτώντας κάθε Τρίτη παζλ με διαφορές στις φωτογραφίες.

Το hashtag #TriviaTuesday ξεκίνησε τον περασμένο μήνα, όταν το πρακτορείο ανάρτησε δύο τρομακτικές σκηνές από το Halloween, με νεκροταφεία και κολοκύθες, και νυχτερίδες και σκούπες, που ζητούσε από τους χρήστες να εντοπίσουν τις διαφορές.

Το διασκεδαστικό trivia έλαβε χώρα επίσης τον Σεπτέμβριο με μια διαφορετική τροπή, όταν οι χρήστες του Twitter βρήκαν 12 διαφορές μεταξύ ενός ζεύγους φωτογραφιών, παρά το γεγονός ότι η CIA ανέφερε πως υπήρχαν 10.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ