Δείτε την πρώτη και μοναδική φωτό της Σίας Κοσιώνη, ντυμένης νύφη [εικόνα]

Καλεσμένη την εκπομπή Direct του Τάκη Χατζή ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Ντόρα Μπακογιάννη και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση που έχει με τη νύφη της, Σία Κοσιώνη.

Ο Τάκης Χατζής επισκέφθηκε την γνωστή πολιτικό στο σπίτι της και εκεί μίλησαν για όλα. Αυτό όμως που ελάχιστοι πρόσεξαν είναι ότι στο σημείο όπου καθόταν η Ντόρα Μπακογιάννη και μιλούσε, ακριβώς πίσω της στο πλάνο υπήρχε ένα έπιπλο στο οποίο είχε τοποθετημένες κάποιες φωτογραφίες της οικογένειας.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η Σία Κοσιώνη νύφη κάτι που παρατήρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ανέφερε το πρωί της Πέμπτης στον αέρα του Happy Day.

H Ντόρα Μπακογιάννη έχει μια φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη από τον γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη, η οποία μάλιστα είναι τοποθετημένη δίπλα στη μητέρα της πολιτικού, Μαρίκας Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζουμε πως η Σία Κοσιώνη παντρεύτηκε τον γιο της Ντόρας Μπακογιάννη, Κώστα Μπακογιάννη, το καλοκαίρι του 2017 και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον μικρό Δήμο.

Πεθερά – νύφη έχουν πολύ καλές σχέσεις και η Ντόρα Μπακογιάννη το επιβεβαίωσε μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τη Σία Κοσιώνη.

Δείτε τη Σία Κοσιώνη νύφη:

Ηταν πολύ εντυπωσιακή μέσα στο κατάλευκο, ρομαντικό νυφικό της και το μακρύ του πέπλο…

Σία Κοσιώνη νύφη

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ