Χριστουγεννιάτικη κάρτα που μάλλον δεν περίμεναν οι Ισπανοί, στέλνουν Φελίππε και βασίλισσα Λετίθια [εικόνα]

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, αλλά αυτή την χρονιά είναι διαφορετική. Για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια, ο 52χρονος βασιλιάς Φελίπε και 48χρονη βασίλισσα Λετίθια, επέλεξαν να μην εμφανιστούν μαζί με τις κόρες τους.

Αντ’ αυτού, πρωταγωνίστριες στην χριστουγεννιάτικη κάρτα είναι η 15χρονη πριγκίπισσα Λεονόρ και η 13χρονη Ινφάντα Σοφία, σε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε στο Σομάο, στην βόρεια Ισπανία, κατά την διάρκεια ενός οικογενειακού ταξιδιού εκεί τον Νοέμβριο.

 

Οι πριγκίπισσες Λεονόρ και Σοφία εικονίζονται στην φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας
Οι πριγκίπισσες Λεονόρ και Σοφία εικονίζονται στην φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας

Η κάρτα συνοδεύεται με το, γραμμένο στα Ισπανικά και Αγγλικά, μήνυμα: «Μακάρι αυτά τα Χριστούγεννα να μας φέρουν ένα ιδιαίτερα ελπιδοφόρο νέο έτος 2021». Στο κάτω μέρος της χριστουγεννιάτικης κάρτας έχουν υπογράψει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, δίνοντας μια πιο προσωπική πινελιά.

Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια είχαν και στο παρελθόν εναλλάξει οικογενειακά πορτρέτα και φωτογραφίες από τις δύο κόρες τους για τις ετήσιες χριστουγεννιάτικες κάρτες τους, ωστόσο φέτος είναι η πρώτη φορά από το 2015, που οι μικρές πριγκίπισσες εμφανίζονται μόνες τους.

Ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος και η βασίλισσα Σοφία επίσης κυκλοφόρησαν την ετήσια χριστουγεννιάτικη κάρτα τους, επιλέγοντας έναν πίνακα του Juan Correa de Vivar από το Μουσείο του Πράδο αντί για μια δική τους φωτογραφία, δεδομένου μάλιστα, πως ο πρώην βασιλιάς είναι εξόριστος στο Αμπού Ντάμπι.

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα των Κέιμπριτζ

Την ίδια ώρα, ένας βασιλικός θαυμαστής μοιράστηκε προχθές στο διαδίκτυο την οικογενειακή κάρτα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, μαζί με τα τρία τους παιδιά, που πιστεύεται ότι τραβήχτηκε στο εξοχικό τους στο Άνμερ Χολ στο Νόρφολκ. Το γλυκό οικογενειακό στιγμιότυπο, δείχνει τους Κέιμπριτζ να ποζάρουν μπροστά από έναν σωρό ξύλα, ντυμένοι απλά και χαμογελαστοί.

H χριστουγεννιάτικη κάρτα των Κέιμπριτζ
H χριστουγεννιάτικη κάρτα των Κέιμπριτζ

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ