Αυτοκτόνησε και η μητέρα της Daisy Coleman που έπεσε θύμα βιασμού στα 14

Σοκ προκαλεί ο επίλογος μιας οικογενειακής τραγωδίας που γράφτηκε στις ΗΠΑ. Η μητέρα της Daisy Coleman που γνωρίσαμε μέσα από το ντοκιμαντέρ του Netflix «Audrie & Daisy» αυτοκτόνησε τέσσερις μήνες μετά την κόρη της, η οποία επίσης αφαίρεσε τη ζωή της.

Ο βιασμός, το ντοκιμαντέρ, η αυτοκτονία

Στο ντοκιμαντέρ παρακολουθήσαμε την καθηλωτική ιστορία της Daisy, η οποία κακοποιήθηκε σεξουαλικά μαζί με μία άλλη έφηβη από αγόρια που θεωρούσαν φίλους τους. Στο ντοκιμαντέρ διηγήθηκε πώς στα 14 χρόνια της, τη βίασε σε πάρτι ο αθλητής Matthew Barnett την ώρα που ένας φίλος του βιντεοσκοπούσε την επίθεση. Τα κορίτσια διασύρθηκαν στο διαδίκτυο, ενώ όπως έκανε γνωστό αργότερα η μητέρα της, η Daisy έμαθε ότι πλέον δεν θα μπορούσε να κάνει παιδιά.

Η τραγωδία για την οικογένεια ξεκίνησε όταν η 28χρονη κοπέλα αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι της την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο με το αγόρι της. Η αυτοκτονία σημειώθηκε λίγα χρόνια μετά το ντοκιμαντέρ και ενώ ο Matthew Barnett, γιος Ρεπουμπλικανού πολιτικού, είχε αρνηθεί τα πάντα για τον βιασμό και βρέθηκε μόλις 4 μήνες στη φυλακή.

Daisy Coleman
Daisy Coleman

Το σπαρακτικό μήνυμα την μητέρας λίγο πριν την αυτοκτονία της

Η μητέρα της Daisy, 58χρονη Melinda Coleman, μετά την αυτοκτονία του παιδιού της είχε δημοσιεύσει το ακόλουθο μήνυμα: «Η κόρη μου Catherine Daisy Coleman αυτοκτόνησε απόψε. Αν είδατε τρελά μηνύματα και δημοσιεύσεις μου, ήταν επειδή ήμουνα απελπισμένη και κάλεσα την αστυνομία να την ελέγξει. Ήταν η καλύτερη μου φίλη και μία καταπληκτική κόρη. Ίσως να πίστεψε ότι θα μπορούσε να το κάνει σαν να μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτήν. Δεν μπορώ. Μακάρι να μπορούσα να είχα πάρει τον πόνο από αυτήν! Ποτέ δεν ανέκαμψε από αυτό που της έκαναν εκείνα τα αγόρια και δεν είναι δίκαιο. Το κοριτσάκι μου έχει φύγει».

Melinda και Daisy Coleman
Ανασρτησεις της 58χρονης με την κόρη της

Κανείς δεν περίμενε την εξέλιξη της τραγωδίας, όταν την περασμένη Κυριακή η γυναίκα αυτοκτόνησε ακολουθώντας την κόρη της. Από τη στιγμή που πέθανε η Daisy η μητέρα της δεν σταμάτησε να δημοσιεύει στο διαδίκτυο φωτογραφίες της κόρης της και μηνύματα αγάπης. Λίγες ώρες πριν τη δική της αυτοκτονία, ανέβασε το παρακάτω μήνυμα: «Δεν υπάρχουν αρκετά σ ‘ αγαπώ που θα μπορούσα να πω όταν κρατούσα το κρύο, σπασμένο, νεκρό σώμα σου. Σε κράτησα σαν μωρό έτσι κι αλλιώς, μωρό μου. Το μωρό που κράτησα όταν πρωτοήρθες στον κόσμο. Ήταν πάντα η μεγαλύτερη τιμή και χαρά, να είμαι η μητέρα σου και η καλύτερή σου φίλη. Μαμά αρκούδα!». Μάλιστα η γυναίκα πάλευε χρόνια με την κατάθλιψη αφού πριν την αυτοκτονία της κόρης της, είχε χάσει τον άντρα της αλλά κι έναν από τους γιους της σε διαδοχικά τροχαία δυστυχήματα. Επιπλέον, όπως αναφέρουν φίλοι της οικογένειας, η κοινότητα ποτέ δεν τους υποστήριξε και πάντα κυκλοφορούσαν φήμες ότι η Daisy είχε πει ψέματα για τον βιασμό της.

Melinda και Daisy Coleman
Melinda και Daisy Coleman

Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ του Netflix «Audrie & Daisy»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ