Αννα Βίσση Δέσποινα Βανδή: Θα συναντηθούν για πρώτη φορά, τηλεοπτικά -Δείτε πού [βίντεο]

Ολο εκπλήξεις είναι το 2020 αφού προς το τέλος του θα δούμε και μια αναπάντεχη μουσική συνάντηση που πολλοί περιμένουν εδώ και χρόνια. Πρόκειται για τη μουσική συνύπαρξη της Αννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή.

Οι δυο τους θα βρεθούν στο μεγάλο τελικό του JU2S το προσεχές Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου, σε μια μουσική βραδιά γεμάτη εκπλήξεις.

Μάλιστα Αννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή ακολούθησαν η μία την άλλη στο Instagram ενώ για αυτή την αναπάντεχη συνεύρεση, μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε!».

«Εγώ είπα να μη γίνει αυτό το follow ακόμα. Ήθελα να το κάνω στον αέρα! Οι δυο τους δεν βρέθηκαν στην πρόβα, έκαναν ξεχωριστή πρόβα. Στον τελικό του Just το Σάββατο θα δούμε πράγματα που ούτε τα φανταζόμαστε. Δεν ξέρω ακόμα αν θα τραγουδήσουν μαζί. Η Άννα θα βρίσκεται μαζί μας ζωντανά για πολύ ώρα. Θα προσπαθήσω να τελειώσει το διαγωνιστικό κομμάτι γύρω στις 12:00 για να συνεχίσουμε με Άννα» ο οποίος είναι ο παρουσιαστής του JU2S

Αννα Βίσση: Οι πρόβες πριν από τον τελικό του J2US

Κι ενώ οι δύσπιστοι αμφισβητούν αυτή τη συνύπαρξη, η ίδια η Αννα Βίσση επιβεβαίωσε την παρουσία της στο J2US με ένα story στο Instagram.

«Πρόβα για τον τελικό! Guest performance», έγραψε χαρακτηριστικά η Αννα Βίσση.

Αννα Βίσση Δέσποινα Βανδή: Θα συναντηθούν για πρώτη φορά, τηλεοπτικά -Δείτε πού [βίντεο]

Νίκος Κοκλώνης: Θα προσπαθήσω να βάλω Βίσση-Βανδή να κάνουν ντουέτο

«Στον τελικό του J2US το Σάββατο θα δούμε πράγματα που ούτε τα φανταζόμαστε. Δεν ξέρω αν θα τραγουδήσουν μαζί Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή, αλλά εγώ θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα», είπε ο Νίκος Κοκλώνης στην Κατερίνα Καινούργιου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ