Ανδρέας Αθανασόπουλος: Ο 20χρονος κούκλος του GNTM 3 -Οι φήμες τον θέλουν στον τελικό [εικόνες]

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος μπήκε στο GNTM 3 με φόρα έχοντας από την αρχή στόχο τη νίκη.

Η Βίκυ Καγιά μόλις τον είδε στην οντισιόν του GNTM 3, αναφώνησε «wow», δείχνοντας να ενθουσιάζεται μαζί του. Οι κριτές του έδωσαν 4 «ναι» και ο Ανδρέας πέρασε στην επόμενη φάση, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στο σπίτι του GNTM 3.

Μέσα στο GNTM 3, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος έχει δείξει ότι είναι ανταγωνιστικός και αρκετά δημιουργικός. Σε κάθε φωτογράφιση δίνει τον καλύτερό του εαυτό, προσπαθώντας κάθε φορά να κάνει όσα περισσότερα πράγματα μπορεί. Ο 20χρονος, φυσικά, δεν διστάζει να εκφράζει τη γνώμη του, κάτι που τον έφερε πολλές φορές σε αντιπαράθεση με συμπαίκτες του στο GNTM 3.

GNTM 3: Η διαφωνία του Ανδρέα με τον Καράβα

Σε μια δοκιμασία επιβράβευσης στο GNTM 3, ο Ανδρέας εξέφρασε ανοιχτά την αντίθεσή του με την επιλογή του coach, Γιώργο Καράβα, να δώσει τη νίκη στον Αιμιλιάνο. Το μοντέλο θεώρησε ότι εκείνος και ο Εντουαρντ τα είχαν πάει καλύτερα. «Είναι πολύ καλή πόζα. Μη με αμφισβητείς σε αυτό», είπε ο Γιώργος Καραβάς, ενώ ο Ανδρέας συνέχιζε να επιμένει πως δεν είναι fashion πόζα, αλλά πόζα για καλλιστεία.

O Ανδρέας Αθανασόπουλος στο GNTM 3
Ανδρέας Αθανασόπουλος / Φωτογραφία: Facebook @GNTMgr

Ανδρέας Αθανασόπουλος: Οι φήμες τον θέλουν στον μεγάλο τελικό του GNTM 3

Ο τελικός του GNTM 3 πλησιάζει και τα spoilers για τον μεγάλο τελικό δεν έχουν τέλος. Σήμερα στο σπίτι βρίσκονται ο Αντρέας, ο Αιμιλιάνο, ο Ηρακλής, ο Έντουαρντ, η Μαριαγάπη και η Παρασκευή, ωστόσο, τρεις εξ αυτών θα φτάσουν στον τελικό.

Η Βίκυ Καγιά είχε πει πριν από λίγο καιρό ότι στον τελικό δεν θα έχουμε μόνο αγόρια αλλά και κορίτσια, με το νέο spoiler, που κυκλοφορεί να την επιβεβαιώνει. Σύμφωνα με αυτό, στον τελικό του GNTM 3 θα φτάσει ο Αντρέας, ο Ηρακλής και η Παρασκευή.

GNTM 3: Οσα δεν ξέρετε για τον Ανδρέα Αθανασόπουλο

  • Ο Ανδρέας είναι 20 ετών, μεγάλωσε στην Αμαλιάδα και σπουδάζει στο τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου & Ποτών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.
  • Αποφάσισε να ασχοληθεί με το modelling όταν πηγαίνοντας να βγάλει φωτογραφίες για το αθλητικό του δελτίο, ο φωτογράφος του είπε ότι έχει προοπτική να γίνει μοντέλο.
  • Στο GNTM 3 ήρθε γιατί του αρέσει ο ανταγωνισμός και θέλει να ζήσει τις πιο ακραίες δοκιμασίες.
  • Πριν το GNTM 3 είχε δοκιμάσει την τύχη του σε Μιλάνο και Παρίσι. Μπορεί να μην είχε περπατήσει σε σόου, αλλά είχε δουλέψει με δύο μεγάλα brand μόδας.
  • Στόχος του είναι να φτάσει στην κορυφή με προσεκτικά και σταθερά βήματα. Του αρέσουν το μπάσκετ, τα βιντεοπαιχνίδια, το θέατρο και το beatboxing.
  • Για τον Ανδρέα το GNTM 3 είναι ένα λευκό, ημίγλυκο κρασί, που θέλει να απολαύσει, μέχρι την τελευταία του σταγόνα.
  • Motto: «If you are good at something, never do it for free»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ