Αγριες Μέλισσες spoiler: Ενας χωρισμός «βόμβα» ταράζει το Διαφάνι -Και δεν είναι αυτός που φανταζόμασταν

Οι μυστικές συναντήσεις της Ασημίνας με τον Μπάμπη θα προβληματίσουν τον Νικηφόρο, με τον γάμο τους να κλυδωνίζεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ωστόσο, σε άλλο σπίτι στο Διαφάνι έρχεται το διαζύγιο.

Για την ακρίβεια πρόκειται για χωρισμό, καθώς ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα έφτασαν μια ανάσα από τα σκαλιά της εκκλησίας, όμως η απόπειρα του πρώτου να δολοφονήσει τον αδερφό του τίναξε τα πάντα στον αέρα.

Σύμφωνα με το πρωινό μαγκαζίνο του ANT1, «Το Πρωινό», η ψυχική κατάσταση του Μιλτιάδη παραμένει ασταθής στις «Άγριες Μέλισσες». Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αρκετά αργότερα από όσα παρακολουθούμε αυτές τις ημέρες, ο Μιλτιάδης θα πάρει μια σκληρή απόφαση.

Το spolier για τον Μιλτιάδη στις «Άγριες Μέλισσες»

Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά, ο Μιλτιάδης θα πει στη Βιολέτα να χωρίσουν με το σκεπτικό ότι δεν έχει πια να της προσφέρει τίποτα.

Η απόφαση του ήρωα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» θα συνταράξει τη Βιολέτα που στάθηκε δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια. Η Βιολέτα στο άκουσμα της απόφασης καταρρέει και επιστρέφει στο δωμάτιο που έμενε πίσω από το καφενείο.

Βίντεο: Είναι ο χωρισμός του Μιλτιάδη από τη Βιολέτα οριστικός;

Πάντως, μπορεί η απόφαση του Μιλτιάδη να οδηγεί τη Βιολέτα πίσω στο καφενείο στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», δεν θα πρέπει όμως να θεωρήσουμε τη σχέση τους τελειωμένη. «Θα δούμε να αυτός ο χωρισμός θα είναι οριστικός ή όχι» λέει ο δημοσιογράφος του «Πρωινού». Δείτε από το 40’ λεπτό και έπειτα:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ