Η τελευταία Πανσέληνος του 2020 προκαλεί «έκρηξη συναισθημάτων» -Ποια 3 ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

Η τελευταία Πανσέληνος του 2020, αλλά και η τελευταία φορά που το φεγγάρι γεμίζει στην δεκαετία που εκπνέει γεννά όμορφα συναισθήματα και στα 12 ζώδια.

Σύμφωνα με τους Αστρολόγους, η Πανσέληνος που εμφανίζεται στις 30 Δεκεμβρίου αφήνει πίσω της το χάος της έκλειψης και σηματοδοτεί μια νέα αρχή με άλλη ενέργεια για τη νέα χρονιά που ξεκινά. Το αστρολογικό φαινόμενο λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Καρκίνου, κάτι που σημαίνει πως θα ενεργοποιήσει τον τομέα των συναισθημάτων.

Ακόμη και οι πιο κακοτράχαλοι δρόμοι θα στρωθούν με ροδοπέταλα υπό το φως της τελευταίας Πανσελήνου του Δεκεμβρίου, καθώς η ενέργειά της δεν παρεμποδίζεται από άλλους μεγάλους πλανήτες.

Μόνη εξαίρεση αποτελεί το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, το οποίο φέρνει φως και ονειροπόληση στη ζωή των ζωδίων, αλλά και – υπό περιπτώσεις ψέμματα, παρανοήσεις και μπερδέματα για μια σειρά από καταστάσεις.

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο προδιαθέτει ορισμένους να ενεργήσουν με παρορμητισμό, κάτι που δυσκολεύει την αυτοκυριαρχία και πολλαπλασιάζει την ένταση των συναισθημάτων. Μια έντονη έκφραση ίσως τρομάξει πολλούς, αλλά ενδεχομένως να φέρει και «εκκαθαρίσεις»! Σε γενικές γραμμές η Πανσέληνος θα φέρει συναισθηματική φόρτιση και έντονα συναισθήματα σε όλα τα ζώδια του νερού.

Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ από την Πανσέληνο

Καρκίνος: Αυτή η δεύτερη Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, κάνει τη στιγμή αυτή ιδανική προκειμένου να διαπιστώσετε που βρίσκεστε και πώς πορευτήκατε καθ’ όλη τη διάρκεια του 2020. Είναι σημαντικό να γιορτάσετε τις προσωπικές σας επιτυχίες και να βάζετε προτεραιότητα σε πράγματα που έχετε ανάγκη προκειμένου να θριαμβεύσετε.

Με τόση σεληνιακή ενέργεια γύρω από την αίσθηση της ταυτότητάς σας, αυτή η Πανσέληνος είναι μια υπέροχη στιγμή ώστε να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στην ανάγκη σας να βρίσκεστε εκεί για άλλους, την ίδια ώρα που θα θέτετε τον εαυτό σας στην πρώτη σειρά.

Σκορπιός: Αυτή η ισχυρή όψη της Πανσελήνου θα διευρύνει τους συναισθηματικούς σας ορίζοντες και θα προσαρμόσει τον τρόπο που σχετίζεται με τον κόσμο γύρω σας. Είστε γενικότερα ιδιαίτερα επιφυλακτικός στο συναισθηματικό κομμάτι και αντιστέκεστε στην αίσθηση της αδυναμίας που πιστεύετε πως εκπορεύεται από αυτό. Είναι η ώρα να βγείτε από τη βολή σας!

Είναι ιδανική στιγμή να χτίσετε δεσμούς, να εκτεθείτε σε διαφορετικές φιλοσοφίες και πιστεύω, κάτι που θα λειτουργήσει ως καταλύτης στην συναισθηματική σας ανάπτυξη, σε μια προσπάθεια να επεξεργαστείτε την ένταση του 2020.

Ιχθύες: Ένα από τα πιο συναισθηματικά ζώδια, που η ένταση της χρονιάς που κλείνει βάρυνε πολύ έντονα στην ψυχή σας όλο αυτό το διάστημα. Το φεγγάρι έχει επουλωτικές ιδιότητες και σας δίνει τη δυνατότητα να διοχετεύσετε τη λύπη, τον φόνο και την αγανάκτηση σε κάτι πιο όμορφο. Απελευθερώνοντας τα συναισθήματά σας με έναν υγιή και εγκάρδιο τρόπο θα αναζωογονήσει τις δημιουρφικές σας προσπάθειες και να βάλει ξανά φωτιά στο πάθος σας και την γενικότερη αίσθηση χαράς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ