Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης τιμήθηκε από τον δωδεκανησιακό σύλλογο αυτοάνοσων νοσημάτων «ΘΑΛΕΙΑ»

Τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης από το δωδεκανησιακό σύλλογο αυτοάνοσων νοσημάτων αρθρίτιδας και λύκου «ΘΑΛΕΙΑ», με τον ίδιο να κάνει σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αναλυτικότερα έγραψε:

«Απονομή τιμητικής πλακέτας από το δωδεκανησιακό σύλλογο αυτοάνοσων νοσημάτων αρθρίτιδας και λύκου «ΘΑΛΕΙΑ».

Έχοντας συμπληρώσει μία δύσκολη θητεία στο Υπουργείο Υγείας από τον Ιούλιο του 2019 έως το Σεπτέμβριο του 2021, αποτελεί ιδιαίτερη αναγνώριση του έργου που επιτελέσαμε η βράβευση από ένα σύλλογο ασθενών.

Η μέριμνα να μη μείνει κανένας πολίτης αυτής της χώρας χωρίς τις απαραίτητες υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και αποκατάστασης είναι συνεχής. Δεν παύει να αποτελεί ζητούμενο και ο τελευταίος συμπολίτης μας να έχει ισότιμη πρόσβαση στο σύστημα υγείας, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεται. Έχοντας και την εμπειρία από τη διαχείριση της πανδημίας, δημιουργούμε ένα νέο σύστημα υγείας.

Στην προσπάθεια αυτή, σημαντικούς αρωγούς της Πολιτείας αποτελούν οι σύλλογοι ασθενών, όπως η «ΘΑΛΕΙΑ» και άνθρωποι, όπως η Πρόεδρος Κα Θάλεια Γεωργά, που μετουσιώνουν την ασθένεια σε γνώση και προσφορά με γνώμονα πάντα τον άνθρωπο».

Δείτε την δημοσίευση:

https://www.instagram.com/p/CfGmYTfN_wC/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ