Γκάγκα: Διασωληνώνουμε 20χρονους – Έχει πέσει ο μέσος όρος ηλικίας

«Χθες είχαμε έναν 20χρονο που διασωληνώθηκε, κι ένας 38χρονος επίσης», δήλωσε η Μίνα Γκάγκα

Στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νοσοκομείο «Σωτηρία» και τα μέτρα που ελήφθησαν για την αποφυγή της περαιτέρω διασποράς του νέου κορονοϊού, αναφέρθηκε η Μίνα Γκάγκα

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, η καθηγήτρια Πνευμονολογίας τόνισε πως η εξέλιξη του κορονοϊού προβληματίζει πολύ, καθώς διασωληνώνονται 20χρονοι.  

Αποκάλυψε, δε, πως «χθες είχαμε έναν 20χρονο που διασωληνώθηκε, κι ένας 38χρονος επίσης. Έχει πέσει ο μέσος όρος ηλικίας». Υποστήριξε, ωστόσο, πως όλα ξεκινούν από την ατομική ευθύνη. «Δεν είμαι υπέρ των στρατιωτικών μέτρων», δήλωσε. 

Επεσήμανε, επιπλέον, πως γίνεται προσπάθεια να μπει ο ιδιωτικός τομέας στη «μάχη» της πανδημίας. Καταλήγοντας, η γιατρός περιέγραψε την πολεμική κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία το τελευταίο διάστημα. 

«Είναι δύσκολο, δεν σταματάει, δεν τελειώνει. Μας έχει κουράσει απίστευτα όλο αυτό το πράγμα και μας προβληματίζει πάρα πολύ. Γενικά, προσπαθούμε να κάνουμε μετατροπές σε ΜΕΘ», σημείωσε.  

Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να το προλάβουμε. Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες, αλλά αυτό που πρέπει να γίνει είναι να εμβολιαστούμε», προσέθεσε. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ