Ενημέρωση για την αντισύλληψη σε webinar πέντε επιστημονικών εταιρειών

Τι είναι και πώς γίνεται η αντισύλληψη, η αντισύλληψη στην εφηβεία, στην ενήλικη ζωή και σε ειδικές ομάδες του πληθυσμού αλλά και οι παρενέργειες των διαφόρων σχημάτων, είναι μερικές από τις θεματικές του webinar που διοργανώνουν για τις 19 Ιουνίου στις 5 το απόγευμα η Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία/ Πανελλήνια Ένωση Ενδοκρινολόγων, η Ελληνική Εταιρεία Οικογενειακού Προγραμματισμού, Αντισύλληψης και Αναπαραγωγικής Υγείας, η Ελληνική Μαιευτική Γυναικολογική Εταιρεία, η Εταιρεία Παιδικής και Νεανικής Γυναικολογίας και η Ελληνική Εταιρεία Παιδικής και Εφηβικής Ενδοκρινολογίας.

Στο βασικό χαιρετισμό, η κ. Ανδρομάχη Βρυωνίδου, συντονίστρια διευθύντρια Ενδοκρινολογικής Κλινικής «Κοργιαλένειο- Μπενάκειο» και πρόεδρος της ΕΕΕ, θα δώσει το στίγμα της ενημερωτικής εκδήλωσης και της σχετικής καμπάνιας που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση των εφήβων και νέων γυναικών για την σωστή και έγκαιρη αντισύλληψη που οδηγεί σε ψυχολογική και αναπαραγωγική υγεία.

Για τους σκοπούς της ενημερωτικής εκστρατείας, έχει δοθεί στα τηλεοπτικά δίκτυα και κοινωνικό μήνυμα το οποίο προβάλλεται μετά την έγκριση του ΕΣΡ.

Η εγγραφή για την παρακολούθηση του webinar γίνεται ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ